Gullican'in defteri

---> Gullican'in defteri

[MENTION=170677]Gullican[/MENTION]

Geçmiş olsun, umarım bir an önce iyileşirsiniz.

Bu aralar sizi fazla göremiyoruz ve üzülüyoruz.

Foruma değer ve eğlence katan bir kişisiniz.

Her zaman aktif olarak görmek istiyoruz sizi. :R

Cok tsk ederim :R
Dusunceleriniz gercekten sevindirdi :) Boyle evdeyken kendime zaman ayira bildigim zamanlar girebiliyorum genelde ne yazikki :)

Geçmiş olsun çok

Theraflu Fort tavsiye ederim gulli iyi geliyor : )

Sagolasin dostum ama o dedignden burda yok malesef :dayak:

---> Gullican'in defteri

26.02.2016​
Selam günluk :R

Naber?
Benden iylik.. kosusturmaca falan.. Bu aralar yenilikler oluyor hep..
Sana bir haberim var :mhJeF:
Anne oluyorum...
Plansiz ve habersiz oldu. Supriz oldu hemde cok buyuk bi suriz oldu.
uzuldum biraz ilk basta.. Okul bitene kadar dusunmuyordum. Hem Henuz daha yeni evlendim. Balayina bile gidemedik henuz :3a3:
Ama hayirlisi boyleymis Sukur.. Ya hic olmasaydi diyorum kendime simdi..
Henuz anne olma fikrine alismis degilim. Yalnislik varmis gibi geliyor. Doktora gittim yalnisiniz var dicekmis gibiydi hep ama oyle demedi..

---> Gullican'in defteri

07.03.16​
Gecen hafta cok yogundu.. Esimin dogum gunu ve ablamin dogum gunu 1 gun arayla olunca ayriyetten diger ablamin esiyle evlilik yildonumu girince neyi nerde kutlicaz bilemedik...
Ben zaten lavas lavas yorgunluklarima yenik duserek buldugum yerlerde kisa kisa uyuklamalarim basladi.. Cok erken uyaniyor olmamda cok kotu artik uyanamiyorum neredeyse.. Gecen hafta annemde kaldik tum hafta okula yakin diye.

6+5 olduk :connie_rockingbaby:
Bugun doktora gidicem gecen hafta cok yogunluktanmidir bilemiyorum baya agrilarim oldu hala devam ediyor.. sabah aradim gel bakalim dedi.. Insallah birsey yoktur

ben kacar artik optum :D

---> Gullican'in defteri

Hayırlı olsun ablacım :)

Günlüğünü takip ediyorum cümlelerin çok akıcı insanı sıkmıyor :)

---> Gullican'in defteri

29.03.2016​
9+6 nerdeyde 10 hafta olduk :R
Cok yogun ve yorucu donemdeyim. Sinavlar bi yandan, Kardesimin ve ablamin dugunu bi yandan. Kinasidir, bekarliga vedasisir... Hepsi pes pese geliyor... Cabuk yorulur oldum zaten..
Bayada Nazlanir oldum.. Ramazan cok dusuyor ustume sagolsun :R Tek guzel yani bu.. yoksa hicte dusundugum gibi romantik bi olay degil bu hamilelik :D

---> Gullican'in defteri

78951f25nv8-1.jpg

20 Nisan 2016
Pazartesinden beri annemdeyim, pazara kadar burdayim.. Ramazan bu hafta yogun calisacak bende evde yalniz kalmak istemedim... Hem anne evinde kalmak gibisi yok :D
Ablamin dugunune 1 ay var.. daha ne giyinicem bilmiyorum.. suan bisey almayada cesaret edemiyorum 1 ay icinde ne kadar fark olur bende acaba... Bakalim bakalim... Bugun 13 + 1 :R zaman cabuk geciyor sanki... Gunden gune degisik oluyor huyum suyum.. Kendim bile sasiriyorum bazen oturup agladigim seylere.. (bi yandan acitasyon yaparken esime.. bi yandan icimden ohaa diyorum kendime ) :3cy0v: olsun olsun... Azcik nazimiz olsun :D
Herkes kendince fikir gelistiriyor.. Kimi kesin kiz diyor kimisi kesin erkek diyor... Hayirlisi insallah.. ama ne yalan soyliyim icimden kiz olur insallah diye gecirmeden edemiyorum..
Ben kaciyorum günluk.. Seni bosladim biliyorum.. Ama hep sinavlar yuzunden vallahi.. yazdan sonra zaten 1 sene bosta olucam.. yazarim yazabildigimce :D

Kipirtilar

Pregnant_Laurita_by_Lee_larSeN_tiKa.jpg

9.haziran.2016 - 4 Ramadan 1437​
20 + 2 = 5 ay 2 gunluk :R
Saka maka 5 ay gecti ve ben hala inanamiyorum bir bebek bekledigime.. Bazen uzuluyorum cok mu ruhsuzum diye hamileymis gibi degilim tabi yorgunluklar, mide bulantilari, hormonlarin tamamen halay ekibinden olusuyor olmasini saymaz isek..

2-3 haftadir hafif kiprasmalar vardi anlam veremedigim acaba dedigim.. Ama artik eminim icimde hic dinlenmeden dans eden bi bebek var :eda:
( Sanirsam biraz yaramaz olacak)
Bunu esiminde hissediyor olabilmesini okadar cok isterdim ki.. sadece bunu degil yasadigim, hissettigim iyi kotu herseyi hissetsin isterdim.. Ama malesef o sadece bebegi kucagina alacagi gunu bekliyor...

Ben kendimdimi her turlu kilikta hayal etme kapasitesine sahipken bu zamana kadar anne kiligina hic girmedigimi farkettim.. ve bu beni korkutuyor zaman zaman.. Acaba iyi bi anne olurmuyum, Acaba yapabilirmiyim.. Ya yapamazsam?
Sonra cevreme bakiyorum adi anne olupta annelik adina zerre girisimi olmayan insanlari goruyorum.. ben okadar olamam herhalde... kinamak degil yalnis anlama gunluk.. ama Guzel Allahim okadar yana yana cocuk sahibi olmak isteyene vermeyip 1 cocuga anne-babalik yapamayan yaratiklara cocuk veriyor.. Var, var elbet herseyin bir nedeni.. ama insan uzuluyor iste...
Uzulecekler diye hamile oldugumu soylemeye cekindigim insanlar var..

Ha bu arada cinsiyete bakmaya gittik :vala_02: 5 aylik oldu ama hala ogrenemedik.. gostermiyor..
tabi o gostermedikce kiz olacak bu baksana namuslu espirileri yapanlar ile kesin erkek inat ediyor diyenler iki grup halinde.. ha birde acaba benim ismimi verecek diyen aile buyukleri :D
zor isler bunlar gunluk.. aman plan program yapmadan cocuk yapma :D

Ramazan ayinin 4. gunundeyiz bu aralar sinav ve asiri yorgunluk var diye malesef oruc tutamiyorum malum bizim buralarda orucluk 19-20 saat..
bide sen iki canlisin okadar saat ac durma diyen ailem. ben yapabilecegimi biliyorum en azindan denemek istiyorum.. su onumuzdeki bi kac gun gecsin sinav bitsin evde rahatca kaldigimda deniyecegim.. Hayirlisi artik :R
Kendine iyi bak gunluk​

Ne güzel...Rabbim yuvanda aski,huzuru daim kilsin...Salih bir evlat nasip eylesin ve evladinada hayirli ebeveyn olmayi nasip etsin .)Sagsaglim kavusun insAllah...

Bir Bayram günlugu

Sevgili gunlugum..
Bayramin mubarek olsun.. Yapayalniz bi bayram :sorry1:
Ramazan izin alamadi calisiyor bugun bende evde yalnizim.. Yarin gidicez annemlere falan. Bende sabahtan sagi solu aradim... Bizim tarafin cogu bugun oruc bayrami yarin yapiyor.. Irak Suudi Arabistana gore kutluyor bayrami e bizde onlara tâbiiyiz, Gerci ben yapayalnizim oyuzden ha bayram ha degil bugun pek onemi yok.

Ha yarin tekrar cinsiyet icin sansimizi denicez.. Bugun 24 haftalik oldum yani tam 6 ay.... korkutucu bi hizla geciyor zaman...

iyi bak kendine opuldun

5.temmuz.2016

Gunlukkkkk:5p27y:

Ben geldimmm
Ve coook zaman oldu biliyorum. Hemen Hemen 1 sene olmus baksana :D
Gene Ramazan bayramina yakiniz :D
Cocugum Kiz imis, Dunyalar guzeli Nilay'im geldi dunyaya.
Hersey cok guzel sukurler olsun. Beni sorarsan iki ulke arasinda halaaa git gellere devam. dogum iznindeyim suan, Eylulde okula donus yapicam. 1 sene sonra herseyi unutmus bi sekilde.. Hayirlisi olsun
Ozlemisim seni, buralari :)

22. Haziran. 2017

Gunlukkkkk:5p27y:

Ben geldimmm
Ve coook zaman oldu biliyorum. Hemen Hemen 1 sene olmus baksana :D
Gene Ramazan bayramina yakiniz :D
Cocugum Kiz imis, Dunyalar guzeli Nilay'im geldi dunyaya.
Hersey cok guzel sukurler olsun. Beni sorarsan iki ulke arasinda halaaa git gellere devam. dogum iznindeyim suan, Eylulde okula donus yapicam. 1 sene sonra herseyi unutmus bi sekilde.. Hayirlisi olsun
Ozlemisim seni, buralari :)

22. Haziran. 2017

Ne kadar oldu kızın? :) maşşallah

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri