http://www.youtube.com/watch?v=z4V_GJbQrJI 200 Olmuştur dinleyişim :)
BadMatmazel توغبه Prenses 28 Eki 2015 #2 ---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum Çok hoş
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 28 Eki 2015 #3 ---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum BadMatmazel' Alıntı: Çok hoş Genişletmek için tıkla ... :3dh2b:
---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum BadMatmazel' Alıntı: Çok hoş Genişletmek için tıkla ... :3dh2b:
N Nuyageva Bayan Üye 28 Eki 2015 #4 ---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum Güzel parca olmus...
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 28 Eki 2015 #5 ---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum Nuyageva' Alıntı: Güzel parca olmus... Genişletmek için tıkla ... :3dh2b:
---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum Nuyageva' Alıntı: Güzel parca olmus... Genişletmek için tıkla ... :3dh2b:
P pijamalı_tosba The End ... Bayan Üye 28 Eki 2015 #6 ---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum Kaç gündür dinlediğim favori parçam çok güzel
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 28 Eki 2015 #7 ---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum pijamalı_tosba' Alıntı: Kaç gündür dinlediğim favori parçam çok güzel Genişletmek için tıkla ... :3dh2b:
---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum pijamalı_tosba' Alıntı: Kaç gündür dinlediğim favori parçam çok güzel Genişletmek için tıkla ... :3dh2b:
H HaDeS Kayıtlı Üye 10 Ocak 2016 #8 Kalbimi çıkardım yerine,Kalbini koydum en derine,Ağlatma,incitme canımı al yerine... (+) Son düzenleme: 8 Mar 2016
S siayc Kayıtlı Üye 26 Ocak 2016 #9 ---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum iyimi olmus acaba
H HaDeS Kayıtlı Üye 8 Mar 2016 #10 ---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum ''Ben yolumu kalbinde buldum Aklımı aşkınla korudum Güvendiğim ne varsa yıkıldı Sen sapasağlam durdun''
---> Gülben Ergen ft. Bora Duran - Kalbimi Koydum ''Ben yolumu kalbinde buldum Aklımı aşkınla korudum Güvendiğim ne varsa yıkıldı Sen sapasağlam durdun''