GuL' um....

---> GuL' um....

okulda teknik dersinde yapiyorduk ne guzel atolye gibi her turlu makina vardi :)
evet, haklisin aslinda :) birde onlari eve alir doldurursam annem kesin beni evden kovar artik :)

kendim yapmadim ama hazir aldigim farkli malzemelerden makyaj masasi filan yaptirdim enisteme :)

Son sözümüde yazayım uyarı almayalım Ellerine sağlık tüm çalışmalarında çok güzel emek harcamışsın en önemliside bu. Ve emek harcamayada devam et

ama şunu sölemeden geçemeyeceğim :D cok masraflı bir eş olucaksın (:)

---> GuL' um....

Son sözümüde yazayım uyarı almayalım Ellerine sağlık tüm çalışmalarında çok güzel emek harcamışsın en önemliside bu. Ve emek harcamayada devam et

ama şunu sölemeden geçemeyeceğim :D cok masraflı bir eş olucaksın (:)

bende son cumlemi yazayim. begenmene cok sevindim :) bir arada yapatigim resimlerin linkini veririm eger linkler olmediyse :) butun maharetlerimi birgunde gostermeyeyim demi? :)

evet, galiba masrafli olacagim :( ama el oglu cekmez boyle :)

---> GuL' um....

bende son cumlemi yazayim. begenmene cok sevindim :) bir arada yapatigim resimlerin linkini veririm eger linkler olmediyse :) butun maharetlerimi birgunde gostermeyeyim demi? :)

evet, galiba masrafli olacagim :( ama el oglu cekmez boyle :)

seven katlanır sıkma canını :)

beklıyorum dıger lınklerınıde yarın.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri