GuL' um....

yesil83

Bayan Üye
bana alinmis olanl gullerle yaptim, resimde cok belli olmasada simlerle susledim. yanlis bir cerceve aldigim icin cercevesini kapatirken gulum yazisi dagildi, tekrar cikarmak istemedim yoksa daha cok batacakti...
ablam hazir sus esyasi satilan yerlerden aldigimi zanneti :)
bakalim begenecekmisiniz?

efec0a0e91d85f40263a81618fdfdb09.jpg

50b6eb7698d5785024df706d43c27ff9.jpg

buda dekoratif ayna saatim, hihi aynasinda karsi duvara cizdigim cizecek gorukuyor :) (bunu ben yapmadim iste ) :D

3142fbb9b2f0406bacedf7c56c739116.jpg

---> GuL' um....

Bunu çok çok çok beğendim hatta hayran kaldım bayıldımm ben de istiyorum ama keşke saatin kendisi de kalp şeklinde olsaydı tabi böyle de çok güzel yaa kıskandım ciddiyim :/

---> GuL' um....

güzel olmuş yeşil ellerine sağlık :)

tsk ederim :) bakan gozlerine yazan parmaklarina saglik :):106:

Bunu çok çok çok beğendim hatta hayran kaldım bayıldımm ben de istiyorum ama keşke saatin kendisi de kalp şeklinde olsaydı tabi böyle de çok güzel yaa kıskandım ciddiyim :/

hehe, tr ye gittigimde gulleri ve saati erkek arkadasim hediye almisti. o tabolulu saat almak istedi ama ben bunu begenip bunu istedim :) oda bunu aldi...

ablam kalpleri yanlis yapistirmis birbirlerine birazicik yaklasik ve karisik yapistirilmasi gerekliydi, simetrik yapistirmis tembihlemistimde simetrik yapma diye ben cay demleyene kadar hepsini yapistirmis bile hihi

---> GuL' um....

internetten buldum oda ordan siparis etti...
adresi verim dicem ama yasakmi bilmiyorumki

---> GuL' um....

anliyorum.

ben burda herseyimi internetten aliyorum :) dukkanlara gittigim yok, ozellikle elektronik esyalarimi hep internetten aliyorum :) sanirim aldigim siteler guvenli...

---> GuL' um....

Olabilir canım ben daha önce hiç almadığım için tecrübesizim o yüzden korkuyor olabilirim

---> GuL' um....

haklisinda canim, TR' de daha dikkatli olmak gerek...
ama carsida filan vardir dekoratif aynalar aynali saatler filan. izmirde cok guzel dekoratif esyalar satan yerler vardi, girdigimde cikmak istemedim :)

---> GuL' um....

bana alinmis olanl gullerle yaptim, resimde cok belli olmasada simlerle susledim. yanlis bir cerceve aldigim icin cercevesini kapatirken gulum yazisi dagildi, tekrar cikarmak istemedim yoksa daha cok batacakti...
ablam hazir sus esyasi satilan yerlerden aldigimi zanneti :)
bakalim begenecekmisiniz?

efec0a0e91d85f40263a81618fdfdb09.jpg

50b6eb7698d5785024df706d43c27ff9.jpg

buda dekoratif ayna saatim, hihi aynasinda karsi duvara cizdigim cizecek gorukuyor :) (bunu ben yapmadim iste ) :D

Sen yapsaydın şaşırmazdım :)
ellerine sağlık bak dediğim gibi tekrar el işlerine dön zamanını sanala harcama bence :)

---> GuL' um....

tahmin etmistim ama yinede yanlis anlamaktansa sorayim dedim :) yok okadar becerim yok ama atolyem olsaydi olurdu sanirim, cunki kesip bicme islerine cok ilgim var :)

atölye şart değil aslında bodrum katı kiler yani :)) boş bir oda yeterli

kesim makinası kücük, kıl testeresi,yapıştırıcılar yeterli olur :)

---> GuL' um....

atölye şart değil aslında bodrum katı kiler yani :)) boş bir oda yeterli

kesim makinası kücük, kıl testeresi,yapıştırıcılar yeterli olur :)

okulda teknik dersinde yapiyorduk ne guzel atolye gibi her turlu makina vardi :)
evet, haklisin aslinda :) birde onlari eve alir doldurursam annem kesin beni evden kovar artik :)

kendim yapmadim ama hazir aldigim farkli malzemelerden makyaj masasi filan yaptirdim enisteme :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri