---> GözLükLü emoLar .. esqi sefgilime bensettım yaf :(:(:(
SeydaK Bayan Üye 17 Haz 2009 #42 ---> GözLükLü emoLar .. ya insancıkların gözlükleri bile tarz ya tşkler...
S SABIRLI Kayıtlı Üye 1 Ağu 2009 #48 ---> GözLükLü emoLar .. ilginç 15 cmlik surata 45 cmlik gözlük yakışmış
S sakin_sakin Bayan Üye 9 Ağu 2009 #51 ---> GözLükLü emoLar .. emoLar Çok TatLu ama Ben Hayatta Tercih Etmem... PayLaşıLan fotoLara tşkLer...
---> GözLükLü emoLar .. emoLar Çok TatLu ama Ben Hayatta Tercih Etmem... PayLaşıLan fotoLara tşkLer...
L limonlubrokoli Bayan Üye 9 Ağu 2009 #52 ---> GözLükLü emoLar .. gözlük değil yüzlük bunlar.. üstüne tuz biber olmuş.
M miSß0n Bayan Üye 21 Ağu 2009 #54 ---> GözLükLü emoLar .. tşkler ama norMal emoLarı terciH edi0rum x) [$aNq! n0rMaL em0 varda hahaha] qosLuhkLr h0Suma qiDmi0r pheq qeNede thanksS
---> GözLükLü emoLar .. tşkler ama norMal emoLarı terciH edi0rum x) [$aNq! n0rMaL em0 varda hahaha] qosLuhkLr h0Suma qiDmi0r pheq qeNede thanksS
pLensesiLya Bayan Üye 21 Ağu 2009 #55 ---> GözLükLü emoLar .. gözLüLü Emo Demişşin basLıqa ama sonLara doru normaL emoLar var :s.. Ayrıca 2 resimdede Link Var :s
---> GözLükLü emoLar .. gözLüLü Emo Demişşin basLıqa ama sonLara doru normaL emoLar var :s.. Ayrıca 2 resimdede Link Var :s
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 26 Ağu 2009 #59 ---> GözLükLü emoLar .. Gözlükler Sokak Lambasının KApagı Gibi Duruyo hahaha
ViperMoon Bayan Üye 26 Ağu 2009 #60 ---> GözLükLü emoLar .. yha ben bişiye dikat ettim emolar genellkle balık etli oluolar nese paylşm için tşkler
---> GözLükLü emoLar .. yha ben bişiye dikat ettim emolar genellkle balık etli oluolar nese paylşm için tşkler