Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

• görücü usulü

Oy: 5 27.8%
  • tanışarak

Oy: 13 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    18
---> Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

görücü diyen kızlar sitede üst düzey tanıdığım var haberiniz olsun [MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

---> Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

Ben sahsen gorucu usulu olarak nisanlandim kendisinden de gayet memnunumki bir durumdan sikayetciyim kiskanc beni uzecek kadar bu durumu evlenince asarim diyor nasilsa hep gozumun onunde olunca diyorumki guvenmiyor musun bana diyoki etrafindaki insanlara guvenmiyorum ben sence degisir miyimki diye sordugumda hayir cok iyisin kolay kandirilsin diyor belkide tanisipta nisanlasaydim bu durumu dusunecektim cok iyi bir insan ama cok kiskanc insallah evliligimizi etkilemez.Benim ailemden ve cevremden gordugum kadar sevgili olmak bir suç yasak dogrulugu tartisilir ama ben gorucu usulu tanidim cunku uzaktan aktabam cunku kuzenlerimin icinde buyumus bir insan guvenilir dinine bagli bir aileden ki oda oyle disiplinli bir aile .hayir diyecek hicbirsey olmadi yuregimdede baskasi yoktu .Simdi korkuyorum acikcasi etkilendigim bir insan ama insallah hayatimi fazlasiyla kisitlamaz.Hayat diyorum sevgili olup cok mutlu olan insanlarda var gorucu usulu tanisip cok mutlu insanlarda var cok asik olup ayrilamayiz diyipte bosananda var

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri