Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

• görücü usulü

Oy: 5 27.8%
  • tanışarak

Oy: 13 72.2%

• Kullanılan toplam oy
    18
---> Görücü usulü evlilik mi? Tanışarak evlilik mi?

Tanışarak görerek severek kaybederek alışarak bi evlilik..

eskide kalmş görücü usulü :) tanışarak

Görücü usulü mü kaldı tanışarak tabiki :D

Tanışarak, kaçıncı yüzyıldayız.

Severek evlendiginde mutsuz oldugunda hep basini taslara vurir insan. Ah s.lak kafam diye.
Hep kendin ettin kendin buldun der aileler.
Ama gorucu usulu oldumu kader der aileler. Ne manasaysa.. severek yada gorucu usulu ikiside kader yazgi.
Ama severek evlendiginde aieler suclar kizlarini ogullarini gorucu olup kendileri verdimi kader kismet derler :)

Gorucu usulu diyorum cunku anlasamadinmi canini severek evlendigin kisi kadar yakamaz.
Severek evlenip birbirini bir kasik suda bogacak duruma geldinmi yuregin hep acir. Ama gorucu usulu oldugunda tanimiyordum sevmiyordum zaten dersin sevdigin kadar yakmaz canini.. bir bahanen vardir en azindan.

Gorucu usulu diyorum cunku anlasamadinmi canini severek evlendigin kisi kadar yakamaz.
Severek evlenip birbirini bir kasik suda bogacak duruma geldinmi yuregin hep acir. Ama gorucu usulu oldugunda tanimiyordum sevmiyordum zaten dersin sevdigin kadar yakmaz canini.. bir bahanen vardir en azindan.
hayrret ilk kez aynı görüşteyizz:98xz7:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri