hehe
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 7 Şub 2008 #22 security hakan parmak her türlü taktik verilir kız kaçırma Vs. iletişim için www.duslerforum.com dan HaKaN adlı üyeye ulaşınız
security hakan parmak her türlü taktik verilir kız kaçırma Vs. iletişim için www.duslerforum.com dan HaKaN adlı üyeye ulaşınız
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 7 Şub 2008 #24 hea o saatte evden çıkıcak oldu + köpekler var geceleri huysuz olurlar yengemi sokakta bulmadık
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 7 Şub 2008 #29 evet kendi kaçmış oluo jely kıskandıysan bigünde seni kaçıralım hahaha
P€SSIMIST Kayıtlı Üye 7 Şub 2008 #32 ben tolga ben cem uzan deil ben kardeşim benden bekliycen herşeyi biraz fazla oldu ama tmm jelycim senide kaçırcam bekle
ben tolga ben cem uzan deil ben kardeşim benden bekliycen herşeyi biraz fazla oldu ama tmm jelycim senide kaçırcam bekle
deathn Kayıtlı Üye 7 Şub 2008 #33 senden bekliyorum zaten hakan sen millet vekilliğine aday ol oylar gene benden hahaha
wiLd_qiRL Bayan Üye 7 Şub 2008 #36 :106::106::106::106: FormuN bitanesisiN yhaa abijiMM beniMMhahaha:8::107:
_Yzß_ Kayıtlı Üye 7 Şub 2008 #39 MükemmeL olmu$ walla Kaçırma operasyonunda özeL tim falan isterseniz her zaman yanınızdayım aßi
BuRoCK Kayıtlı Üye 7 Şub 2008 #40 abi tırla kız kaçırıyosun bana söylemiyosun abim olcan bide hıh güzel operasyon olmuş olanada sana olmuş
abi tırla kız kaçırıyosun bana söylemiyosun abim olcan bide hıh güzel operasyon olmuş olanada sana olmuş