Gönül

---> Gönül

Merhaba

Biliyorsunuzki forum sitelerinde bir konu üzerinde çeşitli yorumlar oluyor.Bu ülke birçok mezhep inanç kültür yaşam farklılıklarıyla oluşan büyük bir toplumdan oluşmakta.
Kimileri fikirlerini söylemekten ziyade kendi düşüncelerini dayatmak gibi yorumlar yapabilir bunuda olgunlukla karşılamak gerekiyor sadece size özel olan bir durum değil bir kaç gün önce bende bir kaç forum arkadaşımla farklı görüşlerde tartıştım hatta konu uzamasın diye kestim çünkü biliyorumki aslında aynı güzellikleri istiyoruz sadece seçtiğimiz yollar farklı,sizde oldukça uzun yorumlar yapan birisiniz bu tür mücadelere gögüs germek zorundasınız eğer gönlünüz kırıldıysa ki biraz incilmiş gibisiniz eminimki arkadaşla orta yolunu bulursunuz.

---> Gönül

Merhaba

Biliyorsunuzki forum sitelerinde bir konu üzerinde çeşitli yorumlar oluyor.Bu ülke birçok mezhep inanç kültür yaşam farklılıklarıyla oluşan büyük bir toplumdan oluşmakta.
Kimileri fikirlerini söylemekten ziyade kendi düşüncelerini dayatmak gibi yorumlar yapabilir bunuda olgunlukla karşılamak gerekiyor sadece size özel olan bir durum değil bir kaç gün önce bende bir kaç forum arkadaşımla farklı görüşlerde tartıştım hatta konu uzamasın diye kestim çünkü biliyorumki aslında aynı güzellikleri istiyoruz sadece seçtiğimiz yollar farklı,sizde oldukça uzun yorumlar yapan birisiniz bu tür mücadelere gögüs germek zorundasınız eğer gönlünüz kırıldıysa ki biraz incilmiş gibisiniz eminimki arkadaşla orta yolunu bulursunuz.

Merhaba. Yorumunuz beni çok sevindirdi. Hatta gururlandım. Sevgi, nezaket, zerafet, saygı, bu kelimeleri, ve bunları kullanan insanları çok özlemişiz. Sizin yazılarınızda, tavırlarınızda bunlar fazlası ile görülüyor.
Bu yazıyı kırıldığım için değil, böyle tavır koyanları uyarmak, dikkatlerini çekmek için yazmıştım. Sizin cevabınız ise, emeklerimizin boşa gitmediğini, az da olsa birilerinin okuduğunu gösteriyor. Ben kalemimizden iyilik te, güzellik te çıkar diyorum. Güzel olmayan şeyleri kimseye yakıştıramıyorum. Bütün kalemler güzel yazsın. Güzellik için yazsın. Saygı ve sevgi için yazsın. Kötülükleri, arızaları, engelleri yok etmek için, yazsın. İyi niyetle ve temiz bir kalple yazsın.
Yaradan gönlü güzel olan herkesin gönlüne göre versin diyorum. Sağolun.:4::4:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri