Gold Üye Ol ! - Güncellendi -

---> Gold Üye Ol ! - Güncellendi -

böyle bi sitenin varlıgı beni çok sevindiriyor nasıl olurda daha önce duymam diyerek reklam vermenizi tavsiye ediyorum :) adsense bile olsa verin en kısa zamanda almayı düşünüyorum kredi kartı ile 3 aylık falan sanırım gold üye olmasakta bi yardımımız dokunsun

ücreti nereye yatırıcaz mail adresimden ulasabilirmisiniz [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION]

böyle bi sitenin varlıgı beni çok sevindiriyor nasıl olurda daha önce duymam diyerek reklam vermenizi tavsiye ediyorum :) adsense bile olsa verin en kısa zamanda almayı düşünüyorum kredi kartı ile 3 aylık falan sanırım gold üye olmasakta bi yardımımız dokunsun

Teşekkürler iyi dilekleriniz icin..

Ödemeniz alındı . Üyeliğiniz güncellendi tebrik eder be tesekkur ederiz .

Teşekkürler iyi dilekleriniz icin..

Ödemeniz alındı . Üyeliğiniz güncellendi tebrik eder be tesekkur ederiz .

tazminatımı alayım 2-3 üye daha getirip vip yapıcam sınırsız ben teşekkür ederim böyle güzel insanları bir arada bulundugurun için serverınıza zeval gelmesin :)

Gold uyelıkten bahsetmıstım ben lafta kalmasın yanı ıcraat :)

Ne sacma bir sey bu ya para verip gold üye olan mı var:/

6 Aylığın 130 TL Olması Biraz Tuhaf Geldi Bana 6 Ay Boyunca Her Ay 1 Aylık Paket Alsam Daha Karlı Oluyorum Bence :)

Ne sacma bir sey bu ya para verip gold üye olan mı var:/

selam ben VİP hahahaha

öncelikle benim tek amacım foruma yardım etmekti az da olsa bişeyler katabildiysem ne mutlu eğer forumda takılıyosak buranın giderleri de reklam ve gold üyeden karşılanıyor varsa paranız alınız yoksa yol alınız saygılar.

selam ben VİP hahahaha

öncelikle benim tek amacım foruma yardım etmekti az da olsa bişeyler katabildiysem ne mutlu eğer forumda takılıyosak buranın giderleri de reklam ve gold üyeden karşılanıyor varsa paranız alınız yoksa yol alınız saygılar.

Yol almayı sizden öğrenecek değilim saygılar.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri