_nIaKev4T_o
ELaSu Bayan Üye 14 Eki 2011 #2 ---> gokhan turkmen-ask lazim Hocam Emegine saglik Gökhan Türkmenin sesini cok beyeniyorum guzel ve duygusal sarkisida
---> gokhan turkmen-ask lazim Hocam Emegine saglik Gökhan Türkmenin sesini cok beyeniyorum guzel ve duygusal sarkisida
M Moreas Bayan Üye 3 Şub 2013 #3 ---> Gökhan Türkmen-Aşk lazım 2013 Hangi şarkısı kötü olabilir ki bu adamın. Teşekkürler.
S Stinko Kayıtlı Üye 11 Mar 2013 #4 ---> Gökhan Türkmen-Aşk lazım 2013 Klipp fenaaaa sarkı saten on numaraaa cok begendım bugun en az 10 kez dınlemısımdır
---> Gökhan Türkmen-Aşk lazım 2013 Klipp fenaaaa sarkı saten on numaraaa cok begendım bugun en az 10 kez dınlemısımdır
H halonika Kayıtlı Üye 19 Nis 2013 #5 ---> Gökhan Türkmen-Aşk lazım 2013 hem süper dans ediyorlar hemde şarkı güzel
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 20 May 2016 #9 Cevap: ---> Gokhan Turkmen-ask lazim HaDeS' Alıntı: ...Aşk ,Lazım.... Genişletmek için tıkla ... iyi ki yenge üye değil
Cevap: ---> Gokhan Turkmen-ask lazim HaDeS' Alıntı: ...Aşk ,Lazım.... Genişletmek için tıkla ... iyi ki yenge üye değil