**** GöKÇé KırGız ****

PrénSéSs

Bayan Üye

KnD KaLeMınDn aCıkLamaLar...

KaLbime Gömerim - Gökçe Kırgız

Meslek: Öğrenci - söz & beste
Durum: qaet mutLu, size qüLüo =)

o6.o4.1989 istanbuL doğumLuyum.şuan Lise son öğrencisiyim.ÜnLü oLmayı hiç bi zman düşünmedim ama yaşadığım bi ayrıLık sonucu yazdığım "kaLbime gömerim" arkadaşLarım nedeniyLe daha noter tastikLi biLe değiLken internete yayıLdı.Çok kişi söyLeyen benim dedi yada bana inanmadı.Müzik piyasasında tecrübesiz oLduğum için iLk kazığı bu şekiLde yedim ve söz & müziği bana ait oLan şarkım Ç.T tarafından onayLatıLdı.Bu konu için yapabiLceim şeyLer sınırLı çünkü eLimde bir beLge yok ama en azından söyLeyen haLa benim Sesim biçok isimLe teLefonLarda gezio "merve, sibeL, seda, meLtem, serap vs" Şarkıyı söyLeyen benim, ses bana ait.İnanmayan buyursun geLsin yüzüne söyLerim hayır yani bide insanLar inansın die video koyduk, onada pLayback dediniz ya ne diyim artık sadece güLüorum Neyse sanırım yeterLi bi açıkLama oLdu.Varsa başka duymak istediğiniz bişey mesajLarınızı bekLerim.

ya bunun hakkında neler neler söylendı :D bende ne oldugunu tam bılmıyorum bu sarkı sanırım bunun degılmıs baskasınınmıs durum baya karısık ızledınzmı bı ara bu sarkının gerçek sahıbı bulent ersoyun programına çıktı

yanı kısacası şarkı başkasının okuyan gökçe kirgiz bu besteyı şarkıyı yazan çok kötu okuyor :) bunu bılın yeter

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri