Glass - 18 Ocak 2019

mortal00

Kayıtlı Üye
MV5BMTE0NDQ0MzgyODdeQTJeQWpwZ15BbWU4MDc5MTQzOTUz._V1_SY1000_CR0,0,631,1000_AL_.jpg

Yönetmen: M. Night Shyamalan
Senaryo: M. Night Shyamalan
Oyuncular: Samuel L. Jackson, James McAvoy, Bruce Willis, Sarah Paulson, Anya Taylor-Joy, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, Luke Kirby, Adam David Thompson, M. Night Shyamalan
Ülke: ABD
Tür: Dram, Gizem, Gerilim
IMDb: 7,2
Metascore: 42
Vizyon Tarihi: 18 Ocak 2019
Süre: 129 Dakika
Ödüller: 1 adaylık.
Bütçe: $20,000,000

James McAvoy ve Anya Taylor-Joy'un başrolünü üstlendiği Parçalanmış ile Bruce Willis ve Samuel L. Jackson'ın başrollerini üstlendiği Ölümsüz filmlerini birleştiren yapım, Parçalanmış üçlemesinin 2. devam halkası. Yönetmenliğini M. Night Shyamalan'ın üstlendiği film, Universal Pictures yapımı.

---> Glass - 18 Ocak 2019

Filmlerle ilgili yorumlar çok kötü olunca filmle ilgili beklentim çok düşmüştü. Ancak eksikleri, yanlış kararları olsa da beklediğimin çok üstünde bir filmdi.
Oyunculuklarla ilgili ise genel olarak çok iyiydi. Özellikle de James McAvoy kariyer performansını vermiş olabilir.

---> Cevap: Glass - 18 Ocak 2019

Ya sen nasıl muhteşem bir oyuncusun!
Buralara gelse de artık izlesek.

Unbreakable ve Split'i izlemediysen onları izlemeden gitmemeni öneririm. O filmlerin üzerine kurulduğu için ilk iki filmi izlemediysen bazı bölümleri anlamama ihtimalin var bu filmde.

Cevap: ---> Cevap: Glass - 18 Ocak 2019

Unbreakable ve Split'i izlemediysen onları izlemeden gitmemeni öneririm. O filmlerin üzerine kurulduğu için ilk iki filmi izlemediysen bazı bölümleri anlamama ihtimalin var bu filmde.

Evet izledim o filmleri, devam niteliğinde olduğunu biliyorum. Teşekkür ederim yine de. :R

Üçlemenin epik finali diyemeyeceğim. Ama güzeldi. Pişman etmedi. Daha iyi olabilir miydi. Elbette. Split serinin en iyisi. Onu izlediyseniz bu film o kadar iyi değil. Olsundu...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri