gizliozne

---> :) gizliozne :)

teşekkürler [MENTION=154515]parasite[/MENTION] ve [MENTION=19247]prens_ahmet6[/MENTION]

bende memnun oldum Selma :) (doğru hatırlıyorum umarım :) ) [MENTION=153097]differentgirl[/MENTION]

Teşekkürler Görkem bende memnun oldum ( [MENTION=153703]Wu-Tang[/MENTION]) :)

[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION] daha önce kapalı değildin dmi? bu halin çok çok daha güzel :)

Selam,sayfan hayirli olsun :)
bende teo dinlerim ve hic bikmam sarkilarindan keske hic birakmasaydii dedigim oldu cogu zaman..özellikle belirtmeliyim kii deniz kabuklari bende biriktiriyorum severim dolabimin ic kisimina yapistirdim diyebilirim.birde son belirtmek isteyisim cok güzel yazmissin ´´Türkce giderse türkiyede gider lafina inanman ve yazman hos
Helal olsun :)

Selam,sayfan hayirli olsun :)
bende teo dinlerim ve hic bikmam sarkilarindan keske hic birakmasaydii dedigim oldu cogu zaman..özellikle belirtmeliyim kii deniz kabuklari bende biriktiriyorum severim dolabimin ic kisimina yapistirdim diyebilirim.birde son belirtmek isteyisim cok güzel yazmissin ´´Türkce giderse türkiyede gider lafina inanman ve yazman hos
Helal olsun :)

Teşekkür ederim :)
Evet , umarım tekrar döner . Deniz Kabuklarını Kırmızıyı sevdiğim kadar severim işte :) Bütün param bunlara gitti yazın :)
Teşekkürler tekrardan :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri