gizliozne

gizliozne

Bayan Üye
Adım Büşra 19 yaşındayım . 19 Nisan 1993 doğumluyum . Doğum günümü unutmayın :pp
Ankara Gazi Üniversitesi'nde Sınıf Öğretmenliği okuyorum :)Aslen Ispartalıyım küçük mü küçük bir yer ama gülleriyle meşhur ben gül sevmem o ayrı bi mevzu :)
Deniz Kabuklarını çok severim çok ama odamın her yerinde mevcut :)
Birde Kırmızı rengi çok severim ölürüm ölürüm Kırmızı olan her şeyi severim diyebilirim :) :)
Şıpsevdi sakızlarını çiğnemeyi çok severim :) içinden çıkan yazıları okumaya bayılırım Baya baya biriktirdim yazılarını :)
Bir de Uykusuz karikatür dergisini okumaya bayılırım ondan da koleksiyonum var diyebilirim okuduğumu atmaya kıyamıyorum da Oradaki Alpay Erdem'in yazılarının hastasıyım :) Fırat ve Otisabi de favorim
Cemal Süreya hayranı bi' insanım :)
İnatçı huysuz mızmız olmamın yanı sıra sempatik çıtı pıtı hoş bi kızım :pp çevrem tarafından sevilirim
Gittiğim yerlerde cadı veya kızıl olarak hitap edilen sevecen bi kızım Gözlerimi çok severim ve insanlarla göz teması kurmadan cümlelerimi toparlayamam :)
Dinlediğim müzik türü ; Rock :) Arada pop da dinlerim . Müzik kulağı olan biriyim :)
En sevdiğim sanatçı Teoman'dır :) "Kuul" adam :pp Hiç bıkmadan dinlediğim tek parça ; "Teoman - Mavi Kuş ile Küçük Kız". Başındaki senfoni ve sözleriyle beni dinlendiren parçadır :)
Türkçe hayranı bi' insanımdır Herkesin yanlışlarını istemeden düzeltiyorum . "Türkçe giderse Türkiye gider!" sözüne inandığım için Türkçe'ye sahip çıkmaya çıkarmaya çalışırım :)
Uykuyu çok severim Uykumdan fedakarlık etmeyi hiç sevmem :)

Aranızda olmaktan da çok mutluyum :) Üşenmeyip okuyan herkese Teşekkürler :) :)

Son düzenleme:
---> :) gizliozne :)

Küçük Bey Diyorsun Ama.
Aramızda 1 Yaş Var :)
[MENTION=156245]gizliozne[/MENTION]

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri