Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Arkadaşlar Gsm Kullanan her kezde aynı sorunlar yaşanıyor Gizli Numaradan arayan arkadaşlarımız yada Sapıklarımız Sizce Gizli Numara olayı iyi bir şey mi yoksa gereksiz bence olmaması gereken bir şeymi Lütfen yorumlarınızı yazın
Peki birde şöyle düşünsek Gsm kullanan kişi Gizli noları kapatmak nedir bilmiyorsa dakika başı sapıkları arıyorsa ne yapıcak o zaman Bu Konuda Cahil olduğunu var sayalım ve Şiddetle Gizli No'lar kapansın derse
valla ben olmasın diyen taraftayım =)
dayım hep numarasını gizlide tutar iş gereği bu yüzden kapattırmıyorum bende =)
yoksa numarasını gizleme gereği duyanlar snirimi bozuyor =)
bence olsun valla süper bişeyaz arkadaşımı oynatmamışımdır
istemeyenlerde hattını gizli aramalara kapattırır eğer nasıl yapılacağını bimiyosa bayi denilen bişey var oraya gider öğrenir
az önce arkadaşımızın dediği gizli nolara kapatsın o zaman sözünü diyince benim aklıma bir örnek daha geldi Şimdi diyelimki babamız,abimiz,amcamız yakın arkadaşlarımızdan birinin numarasının gizli numara olması gerekiyor kimse numarasını bilsin istemez insanın kendi düşüncesidir peki babamız yada abimiz vs aradığında ve bizim GSM miz gizli no'lara kapalı olunca bize nasıl ulaşıcak ve evde de yokuz evde olurum demeden ben evde yokuz diyim nasıl ulaşıcak