"Gizli Bahçemden " ~Kore Dizi Arşivim ~

---> "Gizli Bahçemden " ~Kore Dizi Arşivim ~

Oh ne çok dizi varmış öyle :vala_02:

Şöyle bir 5 ay yaz tatili olsa da hepsini oturup izlesek
:icon_kusmus:

İlk bölümü izledim :)

Bakalım 2. bölümde ne olacak..

56.Oh My Venus / 2015 / Güney Kore

D9qa3Z.jpg

Hakkında

Adı: Oh My Venus
Yönetmen: Kim Hyung-Suk
Senarist: Kim Eun-Ji
Kanal: KBS2
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Dönemi: 16 Kasım 2015 - 5 Ocak 2016
Yayın Günleri ve Saati: Pazartesi & Salı 21:55
Ülke: Güney Kore

Konusu

Kim Young-Ho (So Ji-Sub) Hollywood yıldızları için kişisel antrenörlük yapmaktadır. Varlıklı bir aileden gelmiş olmasına rağmen çocukluk yıllarında büyük bir sakatlık geçirmiştir. Sabır ve inatla sorunların üstesinden gelindiğine inanmaktadır.

Kang Joo-Eun (Shin Min-Ah) gençlik yıllarında güzelliği ile nam salmıştır. Şimdiyse 33 yaşında bir avukattır. O zamandan beri epey kilo almıştır. Erkek arkadaşı tarafından terk edilmiştir. Doktorunun da sağlık sorunları olduğunu söylemesi üzerinde kilo vermek için Kim Young-Ho'yu tutar.

Kang Joo-Eun'un fiziksel görünümünü değiştirmek için çalışırlarken birbirlerinin manevi yaralarını da iyileştirip aşık olacaklardır.

şuan 7.Bölümdeyim gec kalmısım ızlemek ıcın cok guzel bır dıızi :D

ustekı dızıyı bıtırdım cok guzeldı :) tavsıye edıorum :D

Burdan bi kore hayrani cikacagini tahmin etmezdim acikcasi :))

Soyle okul dizisi olmayan bi o kdr da eglenceli bir dizi tavsiye edermisin bu ara birine baslamak istiyorum da :)

Burdan bi kore hayrani cikacagini tahmin etmezdim acikcasi :))

Soyle okul dizisi olmayan bi o kdr da eglenceli bir dizi tavsiye edermisin bu ara birine baslamak istiyorum da :)
Ooo minhosi faniyim
Ne tarz seversin ki bilrmedm
Izlemediysen kesinlikle secret garden derimm :)

Kim hyun joon ve jung young hwa dizilerini izledim

Hmm tamam tavsiyene basliyorum o zaman eminim guzeldir :)

Eglenceli olmasina sevindim zaten onlarin kotu dizisi yok fena degil olanlari var :D

57.Another Miss Oh / Another Oh Hae Young / 2016

cc.jpg

Hakkında

Adı: Mystery Romance
Yönetmen: Song Hyun Wook
[Marriage Without Dating, Superdaddy Yeol]
Senarist: Park Hae Young
[I Live in Cheongdam-dong, Old Miss Diaries]
Kanal: tvN
Yayın Tarihi: 2016
Dil: Korece

Konusu

'Another Miss Oh' Hayatları birbirinin tam tersi olan, aynı ismi paylaşan (Oh Hae Young)
iki kadın hakkındaki romantik-gizem dizisidir.
Oh Hae Young ortalama görünümlü, ortalama zekada ve sakar biridir.Liseden beri sürekli daha popüler, yetenekli ve iyi bir zekası olan diğerOh Hae Young'un gölgesinde kalmıştır. İronik olan ise liseden mezun olduktan sonra aynı şirkette Müdür Yardımcısı ve Ekip Yöneticisi olarak çalışmaya başlamalarıdır.Tüm bunların merkezindeki Park Do Kyung, bu iki kadın arasında aklınızı başınızdan alacak bir kadere sahiptir.Film endüstrisinin en iyi ses yönetmeni ve işinde mükemmelliyetçi olan Do Kyung bir gün aniden kısa vadeli olaral geleceği görme yeteneği kazanır. Ve Park Do Kyung, bu iki kadının hayatına girerek kendisini çözmeye çalışır.

58.Beautiful Gong Shim / 2016 / Güney Kore

1dPNDb.jpg

Hakkında

Adı: The Beauty of the Beast
Yönetmen: Baek Soo Chan
[Pumpkin Flower Soon Jung, Dream, Tazza,The Girl Who Sees Smells]
Senarist: Lee Hee Myung
[Yawang, Rooftop Prince, Bad Family,The Girl Who Sees Smells]
Kanal: SBS
Bölüm Sayısı: 20
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2016

Konusu

Bu drama iki kız kardeşin ve iki de erkeğin aşk hikayelerini anlatmaktadır. Kız kardeşlerden büyüğü güzellik de dahil istediği her şeye sahipken küçük kardeşin ise sahip olduğu tek şey sıcacık kalbidir. Erkeklerden biriyse çatı katında bir dairede yaşarken diğeri ise varlıklı bir aileden gelmektedir.​

---- Mesajlar Birleştirildi ----

üsteki dizi çok eğlenceli kesinlikle tavsiye ediyorum

59.W - Two Worlds / 2016 / Güney Kore

9LjqpZ.jpg

Hakkında

Adı: W
Yönetmen: Jung Dae Yoon
[She Was Pretty]
Senarist: Song Jae Jung
[Nine: 9 Times Time Travel, Queen In Hyun's Man]
Kanal: MBC
Yayın Tarihi: 2016

Konusu

Dizi, otuzlu yaşlarının başlarında iki kişinin aşk hikayesini konu almaktadır. Aynı zamanda fakat farklı dünyalarda yaşayan iki insanın hikayesidir. Oh Yun Joo, babası ünlü bir çizgi roman yaratıcısı olan bir cerrahtır. bir gün aniden babası ortadan kaybolur, Oh Yun Joo onu aramak için atolyesine gider fakat babasının yerine kanlar içinde bir adamı, Kang Chul'u bulur. Kang Chul tarafından kaçırılıp farklı bir boyuta geçer.​

Çekımı devam eden bır dizi.
Alışa gelmişin dışında fantastik diyebiliriz.
İlk bölümlerde çok sahte geldi, kendimi vererek izleyemedim ama bir süre sonra dizi insanı kendine çekiyor.
10.bölümdeyim şuanda :D bu diziyle birlikte izlediğim bir dizi daha onu da paylaşacağım ilerleyen zamanda :) O da devam eden bir dizi henüz 6 bölüm yayınlandı bende hepsini izledim :) onun yorumları daha güzel :) izlenmesi kesinlikle tavsiye :D

60.Cinderella and Four Knights / 2016 / Güney Kore

ZdBYGa.png

Hakkında

Adı: 'You're the First'
Yönetmen: Kwon Hyuk Chan, Lee Min Woo
Senarist: Min Ji Eun, Won Young Shil
Tür: Romantik, Komedi
Kanal: tvN
Bölüm Sayısı: 16
Yayın Tarihi: 12.08.2016
Yayın günü ve saati: Cuma & Cumartesi - 23:00

Konusu

Ha-Won ölen annesinin isteğini gerçekleştirmek ve öğretmen olmak istemektedir. Birlikte yaşadığı üvey annesi ve üvey kız kardeşi tarafından kötü muamele gören Eun Ha-Won bir gün rastlantı eseri tanıştığı Gök Grup'un başkanından bir teklif alır. Ha Won “Gökevi adlı bir köşkte yaşayacak ve çalışacak, bunun karşılığında yüklü bir miktar maaş alacaktır. Üniversiteye gitmek için para biriktiren Ha Won bu teklifi kabul eder. Gökevi köşküne taşınır ve köşkte kalan üç kuzen Kadın Avcısı Kang Hyun-Min, Asi Kang Seo-Woo, Yıldız Kang Ji-Woon ve korumaları Lee Yoon-Sungla yaşamaya başlar.​

W - Two Worlds cok fazla utobık o yuzden ınandırıcılıgını bı sureden sonra kaybedıyor
ha ızlenmıcek bı dızımı kesınlıkle degıl olayların akısı guzel

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri