"Gizli Bahçemden Bir Tutam" Bal_Böceği "

---> Bal_Böceği :)

kişisel sayfaları pek takip etmem aslında ama sanırım artık takip edicem insanları daha iyi tanıma fırsatı sunuyormuş )

Seni tanıdıgıma memnun oldum Eminecim

2009 yılına ait benden bir yazı :)

Sana söyleyemediklerim...​

Kalbim ne halde bilmiyorum içimden geçenleri anlamıyorum anlatamıyorum.
Sevmek mi bana zor gelen yoksa yaşananlara alışmaya çalışmak mı? Bilmiyorum…
Kendimi ifade etmekte zorlanıyorum anlatamıyorum…
Yine sensiz bir gün yine varlığından uzak saatler içimde taşıyamıyorum seni senle paylaşıyorum…
Varlığını düşünmek bana huzur veriyor seni tekrar tekrar sevmenin güzelliğini yaşıyorum…
Seni senle yaşamak seni hissetmek varlığınla mutluluğa ermeyi istiyorum…
Rotası kaybolmuş gemimin tek kaptanı kalbimin tek sahibi ruhumun tek zenginliği benle ol ve hep benimle kal. Benle kal ki seni senle yaşamanın güzelliğini seni yaşamanın güzelliğini sana öğretebileyim…

Vefasızın birini düşünürken yazdıklarım.Belki de şimdinin pişmanlıkları

2009 yılından Ben ve Benden öte​

Bugün yorgunluk, isteksizlik bir de nefret var sensizliğe..
Sen yoksun uzaksın dayanmıyor bu yürek anlamıyor yokluğunu.Gel be gülüm güzel gözlü yarim..
Gel de sar beni gel de gözlerinde kaybolayım..Bu hasret acısı ne kadar da zormuş ,gurbet ne kadar da yormuş,dayanamıyorum bazen dayanamıyorum..
Bazen düşünüyorum geçmişi dünü bugünü yarını bir yere varamıyorum ne kadar yol aldım çözemiyorum farkına varamıyorum varlığımın….
Hiçler içinde kaybolmuşum boşlukta gibiyim..Oysa sen varken olmuyor böyle düşünceler sen varken olmuyor zorluk…

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri