"Gizli Bahçemden Bir Tutam" Bal_Böceği "

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
Merhaba,

Ben bal_böceği = Emine :):2:

1989 doğumluyum,pek sevemesem ve memnun olmasamda İstanbul'da yaşıyorum..Aslen Gümüşhane'liyim.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Yenice Meslek Yüksek okulu İşletme bölümü mezunuyum.(Çanakkale'de çok güzel iki yıl geçirdim..)
Açık Öğretimde 4yıllık iktisat bölümünü bitirdim.

Bir çok alanda iş deneyimlerim oldu.. kendime en uygun olanı seçmeye çalışıyorum..

Mantıkla adım atan biriyim duygularımı ön planda tutmam.Egoistim birazcık :) Her kız çocuğu gibi baba tutkunuyum..Sert mizacına karşı bana karşı yumuşacık kalbi var..
Konuşkan ve eğlenceli bir insan olsamda arkadaş çevremde sayılı insanlar vardır..Ablam varya o bana yeter..

2011den beri Kore dizi ve filmleri izliyorum.Kore fanları ile buluşmalara dahi katıldım,çubuklarla yemek yedim..Tarihleri kültürleri ve dinleri her türlü ayrıntı benim için yadsınamayacak kadar önemli..Dillerinede merak sardım yavaş yavaş bu işi çözeceğim galiba :) Lee min ho ve Hyun bin fanıyım..Ha unutmadan Emre Altuğ hayalimdeki erkek profili :)hahaha

Forumla ilgili bir itirafta bulunayım..İlk başta üye olmadan konuları okuyor ve çalıp farklı sitelerde paylaşıyordum.(daha sonraları bu huyumdan vazgeçtim^_^ ) Siteye çok sık girmezdim girsemde yorum yapmazdım ama şimdi vaktimin çoğunluğunu burda geçiriyorum :) Sitenin cezbeden tarafı rahatsız edici tiplerin olmaması..(bu konuda zamanla tereddütler yaşadım fikirlerimin değişmesine neden olan olaylar oldu :p )

Bana kendimi tanıtma fırsatı tanıdığınız için Teşekkürler Düşler Forum :):106:

Son düzenleme:
---> Bal_Böceği :)

Seni tanımak güzel Emine.
Kore dizileri, filmleri izlemene neden olan özel bi sebep mi,
yoksa hoşuna gittiği için mi izliyorsun :)
- Emre Altuğ hoş seçim hahaha​

Seni tanımak güzel Emine.
Kore dizileri, filmleri izlemene neden olan özel bi sebep mi,
yoksa hoşuna gittiği için mi izliyorsun :)
- Emre Altuğ hoş seçim hahaha​

kore dizileri izleme sebebim başlangıçta sıkıntıdandı ama şimdi olmazsa olmazım..Sevgiyi aşkı anlatış biçimleri farklı bizim diziler gibi laçka değil :D
Emre'cim çok tatlı ya ..

Seni tanımak güzeldi kardeşim:))

Şiir sevgin,hassas yüreğinle hep mutlu ol dilerim

Emine Kendini fevkalede çok güzel tanıtmışsınız
yazılarından tanıdığım kadarıyla çok hanfendi sevecen neşeli bir kişiliğiniz var yanılıyormuyum?
Tanıştığımıza memnun oldum .

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri