Cevap: ---> Gittinmi ? Gitmedinmi ? Gidemedim Gaziantep
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Eki 2016 #4,344 Cevap: ---> Gittinmi ? Gitmedinmi ? Wolfgod' Alıntı: Gittim. Maraş? Genişletmek için tıkla ... Kahramanmaraş diyelim lütfen ) Gitmedim İzmir
Cevap: ---> Gittinmi ? Gitmedinmi ? Wolfgod' Alıntı: Gittim. Maraş? Genişletmek için tıkla ... Kahramanmaraş diyelim lütfen ) Gitmedim İzmir
Wolfgod Banned 25 Eki 2016 #4,345 ---> Cevap: ---> Gittinmi ? Gitmedinmi ? LiyA' Alıntı: Kahramanmaraş diyelim lütfen ) Gitmedim İzmir Genişletmek için tıkla ... (Kahramanmaraş) Gittim Adiyaman?
---> Cevap: ---> Gittinmi ? Gitmedinmi ? LiyA' Alıntı: Kahramanmaraş diyelim lütfen ) Gitmedim İzmir Genişletmek için tıkla ... (Kahramanmaraş) Gittim Adiyaman?
Wolfgod Banned 25 Eki 2016 #4,347 ---> Cevap: Gittinmi ? Gitmedinmi ? LiyA' Alıntı: Sık sık giderim Yozgat Genişletmek için tıkla ... (Memleketim diye demiyorum güzeldir. Gitmedim. Samsun?
---> Cevap: Gittinmi ? Gitmedinmi ? LiyA' Alıntı: Sık sık giderim Yozgat Genişletmek için tıkla ... (Memleketim diye demiyorum güzeldir. Gitmedim. Samsun?
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 25 Eki 2016 #4,360 Cevap: ---> Gittinmi ? Gitmedinmi ? Wolfgod' Alıntı: Çok gittim. Osmaniye? Genişletmek için tıkla ... Çok sık giderim İskenderun
Cevap: ---> Gittinmi ? Gitmedinmi ? Wolfgod' Alıntı: Çok gittim. Osmaniye? Genişletmek için tıkla ... Çok sık giderim İskenderun