Gio izdihamı..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Galatasaray'ın son transferi Giovani Dos Santos Ramirez'in gelişi izdiham yarattı.. Yıldız oyuncuyu büyük bir coşkuyla karşılayan taraftarlar, havaalanını Santos diye inletti..

İngiltere'nin Tottenham Kulübü'nden sezon sonuna dek kiralanan Meksikalı futbolcu, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ile birlikte İstanbul'a gelirken, Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık bin taraftar tarafından coşkuyla karşıladı. Kapıdan ilk göründüğü anda taraftarların üzerine hücum ettiği Dos Santos'u, emniyet görevlileri geri çekti. Gelen yolcu bölümünde bir süre bekletilen oyuncu, daha sonra kalabalığın arasında güçlükle geçirilerek otomobile bindirildi ve kalacağı otele götürüldü.

Bu arada, Meksikalı futbolcuyu görebilmek için reklam panosunun üzerine çıkan bir taraftar, pano devrilince büyük tehlike atlattı.

Yaklaşık 2 saat rötarla İstanbul'a gelen Dos Santos'u bekleyen taraftarlar, oyuncunun ardından perondan çıkan yönetici Haldun Üstünel'e de büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarların, ''En büyük transfer Haldun Üstünel'' şeklindeki tezahüratları ve pankartları dikkati çekti.

Taraftarlar ayrıca, üst üste 3 transfer gerçekleştiren yöneticiye, esprili şekilde ''Yeter Haldun Üstünel, yeter'' şeklinde tezahüraratta bulundu. Yarın sabah sağlık kontrolünden geçirilecek Dos Santos'un, daha sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

-ÜSTÜNEL: "NE MUTLU BİZE"-
Dos Santos'un havaalanından ayrılmasının ardından aprondan çıkan Haldun Üstünel şu açıklamalarda bulundu:
"Bizim için önemli olan Galatasaray'a gönül verenlerin mutlu olması. Ekibe dayalı transferler, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İsimlerin alınmasından daha çok ortaya koyacakları performanslar çok önemli. Genç oyuncuları kiralama yolunu seçtik, satın alma opsiyonlarını göz önünde bulundurduğunuzda önemli transferler. Uzun süre bizimle birlikte olmalarını umuyorum. Bizim için herşeyden önemlisi Galatasaray sevgisi. Galatasaray'a gönül verenleri sevindirebiliyorsak ne mutlu bize."
 
---> Gio izdihamı..

fft1mm861898.jpg


fft1mm862494.jpg


:51:
 
---> Gio izdihamı..

Sene Başında Bize de Yazmıslardı Bu Elemanı Basın Bize Yazdı Hep Gs Aldı.Elanoyuda Biz Yazmıslarda Gs GetirdixD

Hayırlı OLsun :)
 
takipçi satın al
instagram takipçi hilesi
takipçi satın al
tiktok takipçi hilesi
vozol
Geri
Üst