Evet fedakarlık zamanı.. özleyeceğiz seni ama sen kendini fazla özlettirme..
Hepsinden önemlisi de hedeflerini gerçekleştir..
Sevgiyle kal...
Umarım seneye ; tüm hayallerin gerçekleşmiş olarak dönersin.
Güle güle,başarılar ; iyi çalışmalar şimdiden.
Seni çok iyi tanımıyorum fanatik olmandan başka tabi sadece yorumlarından biliyorum seni ama eksikliğin mutlaka hissedilecektir.İnşallah eğitim hayatından her şey istediğin gibi gelişir Fenerli arkadaşım
Kutlama tebrikte Boyle Bir baslik olunca merak ettim
Canim, ins. Iyi Bir okul yildonumu gecirirsin. Basarilar dilerim. Bir sene sonra burda olursak nasipse bulusuruz. Gule gule git gel
başarılı olduğunda çok teşekkür edersin ama ailene p
Başarılar dilerim şimdiden canım :R kolay gelsin :R inşallah gelecek yıla bol bol gireceksin buralara :R
Aklımdasın tamamdır p D:evettt tabii ki.. hiç kimse başarı merdivenlerine elleri cebinde tırmanmamıştırrr diye güzel bir söz söylemiş atalar ) Allahın izniyle en güzel bölümleri en güzel yerleri kazanıp tekrardan döneceğim aranıza sizde bol bol dua edin
Aklımdasın tamamdır p D:
İnşallah dilediğin yer hakkında hayırlısı olur canım :R
Kendine İyi Bak Allaha Emanet Ol
Sınav'da Başarılarını İçten Diliyorum
Unutma Tek Eğlence Fenerbahçe
Bebeğiimm iyi bak kendine,seneye hayalini gerçekleştirmş olarak seni buraya bekliyoruz Başarılar şimdiden :50:
oyy gidiyorsun buralardan he..
vay bee
ama dedıgım gıbı yavrum
burdan gitsende tependeyım her daim yanındayım lafta kalmayacak sende bılırsın en kısa sürede gelecegım de yanına
bır yoluna koyayım işleri..
adam akıllı çalış derslerıne
yapma benım gibi
sevılıyon öpücüklerle güle güle
BursAnkara xD
Allaha emanet kardeşim
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.