bende gıdıom :D
S SİBEL_1 Bayan Üye 20 Mar 2007 #24 hade iyi geceler bende kaçacam birazdan zaten byess gene beklerizz
C C®aZy_JuNiO® Kayıtlı Üye 22 Mar 2007 #26 gıdecegım buralardan artık elveda son kez sarılayım boynuna hehehe sarkı sozudu bu ne gıtmesı daha yenı geldım
gıdecegım buralardan artık elveda son kez sarılayım boynuna hehehe sarkı sozudu bu ne gıtmesı daha yenı geldım
T th3_qara Kayıtlı Üye 27 Mar 2007 #27 yaw saat 04,17 AM olmuşş ben hala sitedeyim bide sabah 7 de kalkcam ama sadece geceleri waktim oluyo.kusura bakmayın muhabbetlere briaz geç katılıyom. nyse ben kaçar.artık yazdıklarıma uyanınca cvp yazarsınız birsürü konuya cvp yazdım herkese ii forumlar.byebye
yaw saat 04,17 AM olmuşş ben hala sitedeyim bide sabah 7 de kalkcam ama sadece geceleri waktim oluyo.kusura bakmayın muhabbetlere briaz geç katılıyom. nyse ben kaçar.artık yazdıklarıma uyanınca cvp yazarsınız birsürü konuya cvp yazdım herkese ii forumlar.byebye
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 21 Ağu 2009 #31 ---> Giderken Haber Verme panosu ben cıkar herkese ıyı geceler hayırlı sahular
' Kontes.. Bayan Üye 21 Ağu 2009 #32 ---> Giderken Haber Verme panosu herkese iyi geceler ben çıkıorum byeee
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 23 Ağu 2009 #33 ---> Giderken Haber Verme panosu ıyı geceler arkadaslar grüsürüz
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 22 Eyl 2009 #34 ---> Giderken Haber Verme panosu misafir geldi herkes kendıne ıyı baksın
ReLaxBoy Kayıtlı Üye 22 Eyl 2009 #35 ---> Giderken Haber Verme panosu Çıkmam lazım kendinize iyi bakın iyi günler
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 22 Eyl 2009 #36 ---> Giderken Haber Verme panosu dinlenme molası herkes aeo :
h.i.m.e.s.54 Kayıtlı Üye 5 Eki 2009 #37 ---> Giderken Haber Verme panosu ben gıder dusa sıte sızlere emanet
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 5 Eki 2009 #38 ---> Giderken Haber Verme panosu cıkıyorum herkese iyi geceLer