---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz yürrüüüü...anca gidersiiinnnn!!!!
M Moreas Bayan Üye 4 Ocak 2013 #21 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz yürrüüüü...anca gidersiiinnnn!!!!
AliceWonder Banned 4 Ocak 2013 #22 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz yürrrüüü anca gidersin..
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 #23 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz ustunu giyin bari..
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 #24 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir
---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir
SaMuRai Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 #26 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz Yürü anca gidersin
kaff Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 #27 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz döneceksen gitme,gideceksen dönme..
leylmira Bayan Üye 11 Ocak 2013 #28 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz Hiç terkedilmedim ama terk edilsem heralde hoşçakal baby derdim
---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz Hiç terkedilmedim ama terk edilsem heralde hoşçakal baby derdim
kaff Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 #29 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz "hoşçakal"ı anladım da "baby" pek hoş olmadı be [MENTION=154874]leylmira[/MENTION]..
---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz "hoşçakal"ı anladım da "baby" pek hoş olmadı be [MENTION=154874]leylmira[/MENTION]..
leylmira Bayan Üye 11 Ocak 2013 #30 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz hoş olmasın işte bide hoşmu gelecekti o umursamaz tavırlar söylendiğinde anlamını yitirir dene bak xD
---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz hoş olmasın işte bide hoşmu gelecekti o umursamaz tavırlar söylendiğinde anlamını yitirir dene bak xD
kaff Kayıtlı Üye 11 Ocak 2013 #31 ---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz ben ayrılırken bile saygıyı yitirmeme taraftarı oldum hep..herşey biter ama saygı kalır..tarihimde hep böyle olmuştur bu..
---> Giden Sevgilinin Ardından Söylenecek Söz ben ayrılırken bile saygıyı yitirmeme taraftarı oldum hep..herşey biter ama saygı kalır..tarihimde hep böyle olmuştur bu..