---> Gereklimi ? Gereksizmi? Gereksiz. Müzik?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #1,103 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? gerekli ( ama okumam ) çay
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #1,106 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? gerekli elma ?
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Ağu 2013 #1,107 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? Şimdi hikayenin nasıl başladığını düşünürsek, demek ki gerekliymiş. Şapkalı â harfi? Bence gerekli, sence? :M
---> Gereklimi ? Gereksizmi? Şimdi hikayenin nasıl başladığını düşünürsek, demek ki gerekliymiş. Şapkalı â harfi? Bence gerekli, sence? :M
Skaikru Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #1,108 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? Bence de gerekli. Sonra halam olduğunu sanıyorlar. Deodorant?
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Ağu 2013 #1,109 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? Allah canını almaya xD "Bana kârınızın yüzde ellisini verir misiniz" - Gerekli gibi, emin değilim vazgeçtim gereksiz. Saç boyası?
---> Gereklimi ? Gereksizmi? Allah canını almaya xD "Bana kârınızın yüzde ellisini verir misiniz" - Gerekli gibi, emin değilim vazgeçtim gereksiz. Saç boyası?
Earl Freyja Bayan Üye 13 Ağu 2013 #1,110 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? Gerekli. Halı? -bu nerden çıktıysa lkfjgd-
Skaikru Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #1,111 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? ahajhghghahgghjdasghajds xD Gerekli. Mikrodalga fırın?
Lilith Daughter of the Void Admin 13 Ağu 2013 #1,112 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? Gereksiz, Klozet? -bunela
Skaikru Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #1,114 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? Gerekli tabi ki. Orada yarım saat daha uyuyabiliyorum erken kalktığım zamanlarda. xD Fitness?
---> Gereklimi ? Gereksizmi? Gerekli tabi ki. Orada yarım saat daha uyuyabiliyorum erken kalktığım zamanlarda. xD Fitness?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #1,115 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? gerekli. yürüyüş ?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #1,117 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? gerekli su ?
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 13 Ağu 2013 #1,119 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? gerekli armut ?
Earl Freyja Bayan Üye 13 Ağu 2013 #1,120 ---> Gereklimi ? Gereksizmi? bu ne la gereksiz p film izlemek?