Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eyvallah buyur beraber olsun diyeceğim de çoktan başlamışsın içmeye hocam
SMS bence ilişkisi olan insanlara gerekli,heran hesap verebilmek için ben her ay bitiremiyorum sms
Bilmez miyim ikramsız geçmezsin hiçbir zaman hocam
Özellikle tan vakti itibariyle kuşları dinlemek gereklidir.Yüksek bir mevkide olur meltemi de hissedersiniz o hafta sizin olur
Türk kahvesi hangi ortamda bulunululursa bulunulsun o ortamı derhal farklılaştıran bir a mbiyansa sahiptir.Bu vesileyle benim için oldukça gereklidir. Sevmemek olurmu?
Nostalji iyidir hocam.Yaptığımız süt banyolarını düşündükçe insan neden süt banyolarıyla bu kadar vakit kaybedeceğimize biraz daha atari oynamadık diye hayıflanmıyo değil elbet
En son ilkokulda akrostiş şiirler yazar,mektup halinde; arkadaşlarım kullansın diye çokonat karşılığında onlara verirdim Evliliklerinin zeminini attığım arkadaşlarım olmuştur Tebrik kartını ise öğretmenler gününde öğretmenime göndermiştim budur anım yani günümüzde gereksiz