Deneyim Bence :)
ByLieS. Kayıtlı Üye 23 Ara 2008 #84 ne sansla ne baska biseyle kazanılır dost . . Dostlk , arkdslk fedakarlk ile kazanılr.baska bsy diil.
ne sansla ne baska biseyle kazanılır dost . . Dostlk , arkdslk fedakarlk ile kazanılr.baska bsy diil.
REiSS Kayıtlı Üye 20 Kas 2010 #88 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? İkisini de gerektirir
Morfin Bayan Üye 26 Şub 2011 #89 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? İkisinide.
OlDsToNeBoY Kayıtlı Üye 26 Şub 2011 #90 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? her haltta deneyimimz oldu bence sadece şans
---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? her haltta deneyimimz oldu bence sadece şans
A Adelia Bayan Üye 27 Şub 2011 #91 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? deneyim
G Gülümse. Bayan Üye 27 Şub 2011 #92 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? Deneyimle ne alakası var ya anlamadım ben. Şans.
---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? Deneyimle ne alakası var ya anlamadım ben. Şans.
ashli Bayan Üye 27 Şub 2011 #93 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? Şans gerektirir diyorum
'Gülümse :D Prenses 27 Şub 2011 #94 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? Şans gerektirir
GokTurk Kayıtlı Üye 27 Şub 2011 #95 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? Şans işi tek kelime ile.Birazda insanın kendisine bağlı.
---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? Şans işi tek kelime ile.Birazda insanın kendisine bağlı.
DeriN ~ #Börteçine Bayan Üye 27 Şub 2011 #96 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? İkisini de gerektirir
pitbulljuu çoğu insanı severim. Kayıtlı Üye 27 Şub 2011 #97 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? bulmak için şans,tanımak için zaman , anlamak içinde deneyim gerektirir..
---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? bulmak için şans,tanımak için zaman , anlamak içinde deneyim gerektirir..
Yitirilen Banned 12 Mar 2011 #98 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? 2si galiba...
dadLubeLa Bayan Üye 12 Mar 2011 #99 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? ikisinide qerektrr biri ollmadan biri olmzz
---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? ikisinide qerektrr biri ollmadan biri olmzz
Görünmezadam Kayıtlı Üye 12 Mar 2011 #100 ---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? çocukluk arkadaşlıkları gerçek dosluklar olur..
---> Gerçek dostları bulmak deneyim mi gerektirir yoksa şans mı? çocukluk arkadaşlıkları gerçek dosluklar olur..