---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? cevahir
ριηк¢σттση Bayan Üye 9 Eyl 2009 #62 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? cevahir geçen bölüm tekerlekli sandalyede oturanmıydı
---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? cevahir geçen bölüm tekerlekli sandalyede oturanmıydı
DéaThanqéL Bayan Üye 10 Eyl 2009 #63 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Mürsel (İlker Ayrık)
Proletarya Bayan Üye 10 Eyl 2009 #64 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Cevahir (Ufuk Özkan)
S SuPeRmTn55 Banned 10 Eyl 2009 #65 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Cevahir (Ufuk Özkan) Tabii
Amanda Bayan Üye 11 Eyl 2009 #67 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Mürsel (İlker Ayrık)
MaXeD Kayıtlı Üye 11 Eyl 2009 #68 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Cevahir Tabikide
>|FoR_You|< Banned 11 Eyl 2009 #69 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Diziyi izlemiyorum
D dlk Kayıtlı Üye 11 Eyl 2009 #70 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? diziyi izlemiorm bana hiç çekici gelmedii
naughty_girl Bayan Üye 12 Eyl 2009 #72 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Mürsel (İlker Ayrık)
D dark angel Kayıtlı Üye 12 Eyl 2009 #74 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Nerelerdisin Rıza Karaağçlı ( arızalıı ) değişini !!!!!! bile özlediiiim Son düzenleme: 12 Eyl 2009
---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Nerelerdisin Rıza Karaağçlı ( arızalıı ) değişini !!!!!! bile özlediiiim
тєяк-i ∂üηуα Bayan Üye 12 Eyl 2009 #75 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Diziyi İzlemiyorum.
D dark_time Kayıtlı Üye 12 Eyl 2009 #76 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Nerelerdesin RızaKaraağaçlı özledim seni (you kiss )
---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Nerelerdesin RızaKaraağaçlı özledim seni (you kiss )
A Ala gül Kayıtlı Üye 12 Eyl 2009 #77 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? Diziyi İzlemiyorum.
R *RosaLens* Kayıtlı Üye 13 Eyl 2009 #78 ---> Geniş Aile Dizisinde En Sevdiginiz Karakter ? ßnce zekaii xD xD (çok şeker)