Gene Ben Gene Hamur İşi

---> Gene Ben Gene Hamur İşi

Şimdi çayla harika olurdu yaaa eline sağlık iştah açıcı görünüyor :)

CcC'ler cok guzeller hepsı :D ellerine sağlık :)

Bana kalmamış ): Unutuldum :3a3:

Aynından isterim :sorry1: cCc olsunlar ;)

Askerlik maceramdan sonra ölmeden gelirsek cafe açmayı düşünüyorum ciddi ciddi. Tost,omlet,makarna,sandvic gibi becerilerin de varsa yanına da bir yardımcı alırız seni de izmire transfer edebilirsek çok para kazanabiliriz :D

Askerlik maceramdan sonra ölmeden gelirsek cafe açmayı düşünüyorum ciddi ciddi. Tost,omlet,makarna,sandvic gibi becerilerin de varsa yanına da bir yardımcı alırız seni de izmire transfer edebilirsek çok para kazanabiliriz :D

kafe gıbı yer olursa neden olmasın :)
benımde ole bır hayalım var ama sermayem yok :vala_02:
sen ac ben gelıyorum :D

kafe gıbı yer olursa neden olmasın :)
benımde ole bır hayalım var ama sermayem yok :vala_02:
sen ac ben gelıyorum :D

Tamam şu okuldan aşçılık sertifikamı alıyımda ozaman işletme açma hakkım var. Küçükten başlıcaz ilk başta cepten yeriz bir süre ama sonra işleri büyütecegimden eminim ortak :D

Tamam şu okuldan aşçılık sertifikamı alıyımda ozaman işletme açma hakkım var. Küçükten başlıcaz ilk başta cepten yeriz bir süre ama sonra işleri büyütecegimden eminim ortak :D

hıımm ascılık okuyorsun demek guzel bolum bende cok ıstedım kursuna gıtmeyı ama sadece masa duzenı uzerıne buldugum ıcın vazgecmıstım :)
ben ısletmecıyım batmazsak yapalım :vala_02:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri