Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe

---> Gençlerbirliği 2-4 Fenerbahçe

Üf xD

Kısaca şunu demek istiyorum geçen sene Feneri şampiyon yapmaları için Bursanın yenilmesi gerekiyordu Beşiktaşta futbol oynamadıki hakem kazandırsın maçı. Maç bitti işte Beşiktaş kazandı Feneride şampiyon yaptık gibi bir yetkileri yok bildiğim kadar xD Doğal olarakta Bursa şampiyon oldu.

Ya abi Aziz Yıldırım bizden daha zeki ve işlerini çok iyi planlıyor futbolun içine illa bit yeniği sokuyor. Allah yukarda herneyse

Umarım aydınlatmışımdır seni xD

Allah için şu yazdığına kendinde inanıyor musun? Yahu hadi diyelim Aziz Yıldırım ın Federasyonda parmağı var. Aziz Yıldırımın FB Kulübüne başkan oplduğu yıldan beri o kadar federasyon başkanı değişti. Hepsinimi ayarttı bu adam. Hadi geçen sezom beşiktaş oynamadı. E biz 4 sezondur şampiyon olamıyoruz. Buna ne diyeceksin bayan ? :D

Neden?

Geçen Sezonlarda Siz Düşüş Yaşıyordunuz

Bizde Trabzonda Bişey Arayalım O Halde.

Geçen sezonlardan bahsetmiyorum 2010-2011 sezonundan bahsediyorum. Ara transferler gerçekten bir takımı yükseltiyo 2. devrede ama birden 9 puanın birden kapanması tuhaf. Belki bunda Trabzonunda eksiklikleri var

Şimdi senin dediklerin bana , benim dediklerim sana ters geliyor

Ben Aziz Yıldırım TFF'ye hükmediyo diyorum halada aynı karardayım ha bu Fenerle kapışma içinde olduğumuz içinmi hiç sanmıyorum tek Trabzon taraftarı demiyor bunu

Sende hükmetmiyor diyorsun bir sonuca varabilecekmiyiz ? Hayır o zaman birşeyleri açıklamamıza gerek yok kimse takımına laf ettirmez çünkü

Aslında bunların hiçbirini demicektim yorum bile yapmıcaktım buraya kadar geleceğini bildiğim için

Neyse abi selametle

Geçen sezonlardan bahsetmiyorum 2010-2011 sezonundan bahsediyorum. Ara transferler gerçekten bir takımı yükseltiyo 2. devrede ama birden 9 puanın birden kapanması tuhaf. Belki bunda Trabzonunda eksiklikleri var

Şimdi senin dediklerin bana , benim dediklerim sana ters geliyor

Ben Aziz Yıldırım TFF'ye hükmediyo diyorum halada aynı karardayım ha bu Fenerle kapışma içinde olduğumuz içinmi hiç sanmıyorum tek Trabzon taraftarı demiyor bunu

Sende hükmetmiyor diyorsun bir sonuca varabilecekmiyiz ? Hayır o zaman birşeyleri açıklamamıza gerek yok kimse takımına laf ettirmez çünkü

Aslında bunların hiçbirini demicektim yorum bile yapmıcaktım buraya kadar geleceğini bildiğim için

Neyse abi selametle

Dikkat Edersen Ben Hakemler Fenere Destek Çıkmıyor Kelimesini Kullanmadım.

Yeri Geldiğinde Her Takıma Destek Çıktılarını Hep Görüyoruz.

Ben Takımımı Savunmadım

Sorularıma Cevap Aradım

Sende Vermeye Çalıştın Ama İkna Etcek Bi Cevap Veremedin.

Sağlık Olsun

bU KIZ hASTAA :eek:
l01.gif

Yürü git Sercan xD

Allah için şu yazdığına kendinde inanıyor musun? Yahu hadi diyelim Aziz Yıldırım ın Federasyonda parmağı var. Aziz Yıldırımın FB Kulübüne başkan oplduğu yıldan beri o kadar federasyon başkanı değişti. Hepsinimi ayarttı bu adam. Hadi geçen sezom beşiktaş oynamadı. E biz 4 sezondur şampiyon olamıyoruz. Buna ne diyeceksin bayan ? :D

Evet ve çoğu insandan bu yazdıklarıma inanıyor
Ya bu sezon için konuşuyorum diyorum dimi iki saattir nerenden okuyosun yazdıklarımı

Buna ancak sen kendini kandırırsın derim beyfendi

Son düzenleme:

Dikkat Edersen Ben Hakemler Fenere Destek Çıkmıyor Kelimesini Kullanmadım.

Yeri Geldiğinde Her Takıma Destek Çıktılarını Hep Görüyoruz.

Ben Takımımı Savunmadım

Sorularıma Cevap Aradım

Sende Vermeye Çalıştın Ama İkna Etcek Bi Cevap Veremedin.

Sağlık Olsun

Ben yazdıklarımın açıklayıcı olduğunu düşünüyorum belkide anlamak istememekten kaynaklanıyo

Aynen sağlık olsun :)

Yürü git Sercan xD

Evet ve çoğu insandan bu yazdıklarıma inanıyor
Ya bu sezon için konuşuyorum diyorum dimi iki saattir nerenden okuyosun yazdıklarımı

Buna ancak sen kendini kandırırsın derim beyfendi

Farkındaysan bu sezon için demedim yorumunun altına yazmadım fakat sen yazmışım gibi yorum atmışsın. Tartışmanın da bi adabı var missmod ama sen başladın bile ağzını bozmaya. Tamam bütün konuştukların doğru FB düzenbaz oyuncu bir kulüp bütün hakemleri satın alıyor. Duymak istediğin bu mu? Mutlu oldun mu?

Yok Canım ne sinirlencem.

Bende Devam etmek isterdim ama

burda kar cok fazla

biraz daha laklak yaparsam dükkanda mahsur kalacam xD

Azize Amca falan gibi laflara yok üsluplara biraz daha dikkat olur mu? Canınızı hakem yakmış bir de biz yakmayalım :)
Burada konuşacağınıza gidin Giray'ın İsmail'i biçtiği pozisyona, Bobonun Nobrenin penaltı pozisyonuna bakın. Gerçi akın bir laf etmişti skor tabelacıları diye siz trabzonlular için. Katılmaktayım

Bülent Yıldırım, Zafer Önder İpek, Mustafa Kamil Abitoğlu, Kuddusi Müftüoğlu, Cem Deda, İlker Meral, Uğur Söylemez, Cüneyt Çakır, M.Fatih Gökçe, Hakan Özkan, Çetin Sarıgül, Halis Özkahya(Maçın Yıldızı), Hakan Sivriselvi, Koray Gencerler, Yunus Yıldırım, Vedat Yüksel

Bu hakemler zaten fenevbahçeli Görüyoruzkı Futbolu Kimler Oynuyor

Son düzenleme:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri