Tıpkısının Aynısı Buydu Galiba Evet Evet Buydu xD©ﻕΞתς яΞiš;2053432' Alıntı:
Aynen operasyondan düştü hahahaReis Süpersin
Zenci hayranına o yorumu yapamıyacam ama xD Afrika operasyonundan mı çaLdın bunu xD
Ben O Filmi Hiç İzlemedim xD©ﻕΞתς яΞiš;2053451' Alıntı:Olum ne cahilsin la sen hahaha
Bu adam Keanu Reeves... Yani Matrix.
Yuh be Akın yazıklar olsun sana hahaha
E ama bu adamı bilmeyen yoktur diye biliyordum ben , ama varmış hahahaBen O Filmi Hiç İzlemedim xD
Karizmayı Çizdirttin Reis Alacağın Olsun xD
Biraz çapkınlık yapacaksın ki iyi çalışasın domain üstünde hahahahahaha ATAKAN Paşa boyLe bı emır verdı dıye hatırlamıyorum ama neySe hahaha
Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek AyıpxD©ﻕΞתς яΞiš;2053470' Alıntı:E ama bu adamı bilmeyen yoktur diye biliyordum ben , ama varmış hahaha
Olsun olsun , senin bilgin yeter sana Keanu Reeves'ı bilmesen de olur.Bilmemek Ayıp Değil Öğrenmemek AyıpxD
Ben Dedim Zaten Sana Benzemiyor Diye xD
Nese Bu Sefer Sert Duvara Tosladım
©ﻕΞתς яΞiš;2053470' Alıntı:Biraz çapkınlık yapacaksın ki iyi çalışasın domain üstünde hahaha
Benim dediğimi yap , yaptığımı yapma derler Melih , sus hahahahahaha
ama bize bunu ogretmedınız sız operasyon bıttıgınde ayrılacaksın o topraklardan dıye bız tekzip ~ index attık sız ne attınız :2:hahahahahaha
EyvAllah Reis©ﻕΞתς яΞiš;2053483' Alıntı:Olsun olsun , senin bilgin yeter sana Keanu Reeves'ı bilmesen de olur.
Adamsın Akın
©ﻕΞתς яΞiš;2053451' Alıntı:Olum ne cahilsin la sen hahaha
Bu adam Keanu Reeves... Yani Matrix.
Yuh be Akın yazıklar olsun sana hahaha
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.