Genç Kızlarımız Ne Haldeler? Farkında Mısınız?!

---> Genç Kızlarımız Ne Haldeler? Farkında Mısınız?!

sadece kızlar için geçerli değil erkeklerde artık bozuldu

ben genç kızlarımızın gidişatlarını genel olarak hiç beğenmiyorum

Her zamanki gibi islam kokuyor. İslam koyuyorsa zaten pek erkekleri göz önüne almaları mümkün değildi. Tüm suç kadına yıkılır :) Yaşasın Bağnaz kesim.
Yazıda bir de senin gibi kendi dininden; İslamdan haberi olmayan gençlerimize ait bi paragraf koyulmalıydı.
İslamı bilmiyorsan çeneni kapat ya da öğrenmek için çabala.
Hı şu da var ki ''herkes kendinden sorumludur.''
Sanane erkeklerden onların ne halt yediğinden önce kendine bak batı özentisi.

Ama artık bir şeyleri düzeltebilmek için harekete geçin! Nasıl mı?
Her şeyden önce yapılması gereken en önemli şey;beyin faaliyetlerinin, dini inanışların itibar kazandığı bir ülke ve kalbinde Allah korkusu olan gençler yetiştirebilmek için elimizden geleni yapmak…

Kendimizi durmadan eğitmek, eğitmek… Çünkü ancak bilinçli anne-babalar bilinçli nesiller yetiştirebilirler!
Noktasına kadar katılıyorum.
Görünüşte ne kadar Müslüman bi ülke olsa da gençlerin böyle dinsiz, özenti, kukla gibi yetiştirildiği sürece bu ülke başını yerden kaldıramaz.

Yazıda bir de senin gibi kendi dininden; İslamdan haberi olmayan gençlerimize ait bi paragraf koyulmalıydı.
İslamı bilmiyorsan çeneni kapat ya da öğrenmek için çabala.
Hı şu da var ki ''herkes kendinden sorumludur.''
Sanane erkeklerden onların ne halt yediğinden önce kendine bak batı özentisi.

Noktasına kadar katılıyorum.
Görünüşte ne kadar Müslüman bi ülke olsa da gençlerin böyle dinsiz, özenti, kukla gibi yetiştirildiği sürece bu ülke başını yerden kaldıramaz.

(Y)

teşekkürler paylaşım için :) hal vaziyet bu durumda allah sonumuzu hayır etsin gençler ;)

Yaa kesınlıkle varyaa sonumuzu hiç iyi görmüyorum.:(
Annem mesela paso Müge Anlı izliyor kapattırıyodum ama aslında biyandanda bı düşününce yuh dıyo insan yanı neler neler var.. Hadi onları gectım arkadas cevremden duydugum yada bizzat tanıdıgım türlü insan var ve kesınlıklee şöyle bişey var kadın-kadına daha cok zarar verıyor.. Bı kadının acı cekmesi yada ıntıkam almak istemesi veya sevmesi çok tehlikelii:36:

Sadece aşk meşk olarak demiyorum aile ilişkileri,arkadaş çevresi vs.. Arkadaslarmn büyük çoğunlugu zamanını facebookta gecırıyor mesela ve ordaki basit şeyler o kadar büyüyor ki.. Yazık hakikaten yazık.
Atalarımızın kemikleri sızlıyordur..:(

evet okuyanlarımız olduğu için,çok yakından biliyor ve görüyorum hallerini....
kızımın arkadaşı 7. sınıfta kocaya kaçtı...
bir diğeri,marifetmiş gibi 15 inde,doğum yaptı.18 yaşında 3 -4 yaşında çocuğu var....
zaten sevgili değil......14 ünde gerçek birliktelik başlıyor...
hatta ilişkim yok derse 15 yaşlarında bir kız,diğer kızlar,yalancı damgası vuruyorlar ona,inanmıyorlar zaten....
erkek çocuklar ise,korkunç durumda.......
kızımın arkadaşı 14 -15 yaşında bastı bacak, Rus kadınlarını anlatıyordu sınıfta,en ince ayrıntısına kadar....
kızıma sakın yanına gitme,bir şey alma,ona dokunma, o çocuk hastalıklıdır...dedim.
hiç yan yana gelmediler bir daha...
kızlarımız değil yalnız tehlikede olan, kız erkek....
durum vahim..........

gözlerim fal taşı gibi açıldı :S

Erkekler bunları yapıyor sonra bakire istiyor.

Sözde medenileşmemizin bedelini ödüyoruz bu şekilde. Bu gün kızının sevgilisi olmasını istemeyen kızını açık giyinmesine müsade etmeyen baba'ya tepkiler yükseliyor "hangi çağda yaşıyoruz" diye. Ben söylüyorum ! Dejenere edilmiş zihniyetler çağında yaşıyoruz. Bir baba elbette, kızının günün birinde evlenip ayrılacağını , yaşamını başka bir erkekle birleştireceğini çok iyi bilir. Ama bildiği bir başka gerçekte var ! Zamanın aşşağlık insanlar ve sistemlerle dolu olması .. Elin itine güvenemez, kızının kandırılma ihtimalini çok çok iyi bilir. Dünyevi zevklerin kölesi olmuş, toplum ahlakı bozulmuş onca insanın arasına göz göre göre kızını feda edemez .. Durum böyle olmasına rağmen erkek evlatlarla bir tutulmadıklarından yakınırlar birde. Hiç birinin mi aklı o kadar basamıyor ? Bir ailede kız evladı erkek evladından çok daha kıymetlidir. Özellikle babalar kız evlatlarına çok fazla düşkün olurlar. Peki niye ? Erkek çocuk zaten ailede kalacak ama kızları öyle değil günün birinde evlenip gidecek başka bir aileye ... Kızın kendi ailesi bunu engelleyemez, isterlerki madem gidecek onun için en iyi olanı düşünelim ... Ama gelde bunu onlara anlat ...

İsteyen tekpi koysun isteyen takdir etsin beni ki bu konuda kesin bir görüşüm vardır. Kızların %95 lik bir kısmı 20 yaşına gelene kadar mental (zihinsel) olgunluğa ulaşamıyor. Daha doğrusu bazı zalim gerçekleri idrak edemiyor. Zaten bu yaşın öncesine kadar başlarına ne geliyorsa geliyor kızların.

Alkol, sigara, uyuşturucu ve hatta cinsellik .. Erken yaşta arkadaş ortamı sayesinde bunlar bunlar aşılanıyor kızlarımıza. Sonrasında işler o kadar vahimleşiyor ki tüm bunlar zaten medeni olan herkesin içinde bulunduğu durumlar gibi görülüyor. Bir kız ne kadar diğerleri gibi sıradanlaşmaya başladıkça bir takım pislik ruhlu insalar tarafından o kadar kullanılmaya meyilli hale geliyor. Sonrasında ise işler, haberlerde okuduklarımız gibi ...

Kızlarımız ... kadınlarımız ... Artık şunu idrak etsinler. Yaratılışımızdan beridir "nesil devam ettirebilme" yetenekleri yüzünden her zaman erkeklerden daha değerli oldular. Sırf bu değerleri yüzünden, binlerce yıldır ezilerek, şiddet görerek, bastırılarak "gücünü kullanmayı öngören erkekler" tarafından kontrol altında tutulmaya çalışıldılar. Çünkü bir varlık ne kadar değerliyse o kadar çok arzulanır ve ilgi görür ... Bunlar her zaman bu değerliliğin kanıtı olmuştur ki bayanların her zaman için bakımlı ve hoş olmaları kanıtlar.

Son olarak şunu söylemek isterim ki ;
Kimseye ne yapacağını söylemek haddimize düşmez. Ama kızlara bir tavsiye vermek istiyorum. Sadece aklınızı kullanınız ! başkalarının yaşadıkları kötü tecrübeleri sizlerinde yaşaması gerekmiyor. Biliniz ki biz erkeklerin şöhreti ne kadar kötü olursa olsun, bizlerin arasındada sevilmeye layık, hakettiğiniz değeri gösterebilecek insanlarda vardır. Bu kişileri bulabilmeniz için gereken tek şey yaratıcının her birimize bahşettiği mükemmel zekanızı kullanmanız yeterli ...

Not : Yazdıklarım bir genelleme gibi gözüksede her zaman az miktarda bulununa ve "özel" olarak tabir edilen bir takım aşmış insanlar vardır. Yukarıda belirtmiş olduğum şeylere onlar dahil değildirler. Zaten özel olmaları sebebiyle sıradanlıkları aşmışlardır ..

Güzel bir paylaşım.

teşekkürler... bu gerçekten çok doğru şimdi ki nesiller gerçekten öyle.

Ne yazıkki doğru.. :S

Umarım daha da kötüye gidilmez.. :S

gercekten artık evlat büyütmek onu kollamak gerçekten zor..
emeğine sağlık

takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber vozol
Geri