Gecenin Sessizligi
hate Bayan Üye 4 Kas 2008 #44 huzura kavusmanın tek yolu gecenin sessizligiyle basbasa kalmak.! bence
BoNiBoN... Banned 21 May 2009 #47 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? gecenin sessizliği nedendir biLmiyorum ama geceLeri daha çok seviyorum
---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? gecenin sessizliği nedendir biLmiyorum ama geceLeri daha çok seviyorum
Hira Bayan Üye 21 May 2009 #48 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? gecenin karmaşası...
DéaThanqéL Bayan Üye 21 May 2009 #49 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? Gecenin Sessizligi
_zeynep_ Bayan Üye 21 May 2009 #50 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? Gündüzün kargaşası bnce yalnız kalıp düşünmekden iyidir Çünkü ben yalnız kalıp düşünmeye başlayınca ağlıyorum
---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? Gündüzün kargaşası bnce yalnız kalıp düşünmekden iyidir Çünkü ben yalnız kalıp düşünmeye başlayınca ağlıyorum
damir Banned 21 May 2009 #51 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? bayılırım gecenin sessizliğine..
_GoDFaTHeR_ Banned 21 May 2009 #52 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? Her İkiside
L limonlubrokoli Bayan Üye 21 May 2009 #53 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? gece karanlık, karanlıklı gece.. gündüzün yüzünden süzülen uyku taarumar eder karanlığımı.. kasıntılı.. hep gece.. en gece..
---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? gece karanlık, karanlıklı gece.. gündüzün yüzünden süzülen uyku taarumar eder karanlığımı.. kasıntılı.. hep gece.. en gece..
sleepless Bayan Üye 21 May 2009 #54 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? sessizlik değil aslında kendi düşlerimin sesi xP
---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? sessizlik değil aslında kendi düşlerimin sesi xP
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 19 Nis 2011 #55 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? Gecenin Sessizligi
Ruhsal.otopsi Bayan Üye 11 Tem 2011 #56 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? Her İkiside. Kafa Dinlemeye İhtiyacın Varsa Gecenin Sessizliği. Kafa Dağıtmaya İhtiyacın Varsa Gündüzün Karmaşası.
---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? Her İkiside. Kafa Dinlemeye İhtiyacın Varsa Gecenin Sessizliği. Kafa Dağıtmaya İhtiyacın Varsa Gündüzün Karmaşası.
kaff Kayıtlı Üye 4 Eki 2012 #57 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? ben geceleri sevenlerdenim..içimdeki kalabalığa ancak geceleri karışıyorum..
---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? ben geceleri sevenlerdenim..içimdeki kalabalığa ancak geceleri karışıyorum..
G Gökbörü Kayıtlı Üye 4 Eki 2012 #58 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? gecenın sessızlığı herzman iyidir
quLDeniz Bayan Üye 7 Eki 2012 #59 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? qecenin sessizLiqi
biricigim1 Bayan Üye 7 Eki 2012 #60 ---> Gecenin Sessizliğimi / Gündüzün Kargaşasımı sizce ? gece nin sessizligi