Geceden Gelen Esintilerim | Karalanmış Beyazcık. | 16.08.11

---> Geceden Gelen Esintilerim | Karalanmış Beyazcık. | 16.08.11

Adam olmak için adamcılıktan süratle vaz geçmek gerek. Herhangi bir grubun üyelerini şahsiyet olmaktan çıkaran en önemli faktörlerin başında adamcı bir tavır takınmak gelmektedir.

17.08.2011 | Çarşamba - Merhaba günlüğüm :)

Gülüm , gece misafirin geldi , bu sabah erken uyandım 9 gibi doktora görünmem gerekiyordu :M , doktor çıkışı amcam aradı tatil için konuştuk yarına kadar haber vereceğini büyük bir ihtimal yarın çağıracağını söyledi :) , ve yılın en mutlu haberi bu işte :) , eve geçip sabah sporuyla güne başladım xD , geçde olsa güzeldi sonra kursa gittim , öğrencilerim yoktu hönk , öğrencilerimden biri bayılmıştı , epilepsi hastasıymış , durum kötü geçti bende hastaneye gittim onunla , kızı biraz toparlayıp evine gönderdik ders'e başladık , ders çıkışı eve geçtim ve foruma :pp , sonra iftar için pendiğe gittik , trafiğe bela okuyasım var :M , 2 saat yol bitmedi , ama yetiştik :pp , öyle işte bugün fazla gelişme yok , yılın mutlu haberi hariç , bide yarın ölecek gibiyim , öyle hissediyorum nedense xD Kendine iyi bak günlüğüm :Ü

Günlügün Hayirli Olsun Yunus...

16-Adam Üst Gecisde Intihar Ediyor
17-Ögrenci Epilepsi Gecirio

18- Ne Olacak Merak Ediyorum xD

Hergünmü Spor Yapiosun :)

Günlügün Hayirli Olsun Yunus...

16-Adam Üst Gecisde Intihar Ediyor
17-Ögrenci Epilepsi Gecirio

18- Ne Olacak Merak Ediyorum xD

Hergünmü Spor Yapiosun :)

tşkler ablam :Ü , kızın hastalığını bilmiyordum sinir,stres,ani hareket vs sebep oluyormuş ve hiç üzülmemesi lazımmış , o daha bi haftalık öğrencim :M , hergün yapıyorum diyebiliriz xD

24.08.2011 | Çarşamba

Uzun bir süre uğramadım sana , var sen kusuruma bakma , hayat işte , günler gelip geçiyor , günüm farklı duygularla , aynı içerikle değişen birşey yok , tatsız bir haberle sabah uyandım. Lise yıllarında çok değer verdiğim bi arkadaş annesini kaybetmiş.. Üzüldüm ve açıkcası ölüm haberlerinde nasıl bi tepki vereceğimi bilmiyorum , onu gördüm çok değişmişti , biçare haldeydi.. Allah kimseye böyle bir acı vermesin , öğlen saatlerinde oradan ayrılıp kursa gittim , kur çıkışı yolda garip bi parça buldum şifreli yuvarlak bir kutu henüz ne yapacağıma karar vermedim , araştırmalarıma göre üzerinde eski mısır'dan kalma işaretler var , tabi ne kadar doğru henüz bilmiyorum , lakin çok parlak oluşuyla ne kadar değerli olduğunu gösteriyor.. iftarda yalnızdım bütün aile davetliydi ben gidemedim...ve bugün yeni bir sevdaya beyaz sayfa açmış gibiyim.. kapattım diyorum , lakin buna ben bile inanmıyorum.Onunla konuşmak ap ayrı bi güzellik , o kadar masumane ki bunu sana anlatamam , çok büyütmüyorum gözümde , aslında iyi anlaşıyoruz biraz zamanla olabilir , düşlerimde tasarladığım bir çok şey mevcut onda .. buda öyle birşey ..bugünlükde bu kadar , kısaslar iyidir günlüğüm , uğramıyorum diye var üzülme sen , aramız iyi seninle , kendine dikkat et.. :2:

"Aşkın Gözyaşları"
Tavsiye ederim bu kitabı.
Günlüğün hayırlı olsun bu arada.

Yeni gördüm ben bu günlüğü öncelikle hayırlı olsun :Ü
Öğrencilerim kurs falan demişsin de merak ettim öğretmen misin? yoksa staj falan mı?

Yeni gördüm ben bu günlüğü öncelikle hayırlı olsun :Ü
Öğrencilerim kurs falan demişsin de merak ettim öğretmen misin? yoksa staj falan mı?

tşkler efendim , hayır ikiside değil , sadece donanım bilgim var kurs müdürü teklif etti bende kabul ettim :)

Şanslısın desene xD

şans mı , talihsizlikmi orası meçhul efendim , göründüğü kadar kolay değil , eksik yada yalnış bilgi paylaşımımı yapmamak için bildiğim birşeyi dahi kaç defa araştırıp sonra anlatıyorum :)

şans mı , talihsizlikmi orası meçhul efendim , göründüğü kadar kolay değil , eksik yada yalnış bilgi paylaşımımı yapmamak için bildiğim birşeyi dahi kaç defa araştırıp sonra anlatıyorum :)
Bu senin ilerde iyi bir eğitimci olacağını gösterir, çok şanslısın ve umarım hep böyle devam edersin :)

05.09.2011 | Pazartesi

Gün güneşin doğuşunu izlememle başladı... her insan bi tarafa koşarken ben istanbulda değil başka bi alemdeydim , meraklandırıyor bazen telaşlandırıyor hayat.. kimi zaman gülüyor kimi zaman ağlatmayı başarabiliyor malesef. benim bakış açımmı farklı ? insanlar mı farklı gözle bakıyor ? benmi çok hassasım ? karşımda kimi çok duygusal.. çok mu kabayım ? . yada çok mu aptal bilmiyorum günlük şuan içim sıkılıyor.. aslında gün akşama kadar güzeldi.. hatta bi kaç saat çok güzeldi . onun sesi bana ayrı bi huzur veriyor , rahatlatıyor beni bütün sıkıntılarımdan alıyor. bilmiyorum günlük bugünlerde bi garibim..

Son düzenleme:

07.09.2011 | Çarşamba
Günler ne gariptir be günlüğüm , dün bugün çok farklı , ya fazlasıyla anlam taşıyor hayat , yada çok fazla anlamsız. Bugün aklıma çocukluk zamanlarım geldi gülüp durdum , o günleri özledim normal bi hayatı özledim...Bugün iyim dediğim günler en kötü günlerim aslında , bazen ne yapmak istiyor insan biliyormusun ? , derinlere çok derinlere inip sorgulamak bazı şeyleri çözmek aklında ki soru işaretlerini kaldırmak ister ya işte o günlerden birindeyim , fazla sürmeyecek.. soruları sabaha kadar soracağım kendime kaç zamandır bulamadığım cevapları bu gece bulursam şayet devam , yok bulunmazsam... şöyle misaldir hani bazıları için , biri için adım atarım kabullenmez ise 2.yi atarım , onada hayır derse 3. için nefes almaya gerek kalmaz... 3. deyim... beklcm bugün yine.. son defa.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri