Gaziantepspor 1-3 Trabzonspor

---> Gaziantepspor 1-3 Trabzonspor

fbli birinin tsnin sayfasında dolaşması asıl tahrik değilde nedir peki sorarım sana

konuyu tamammen yanlış bir yere çekiyosun asıl konudan sapıyosun yaşın küçük seninle tartışmaya girmiycem tahrik diyosun tahriğin alasını yapıyosun işine gelmeyince konu kilit diyosun admin olmak bu değil

konuyu tamammen yanlış bir yere çekiyosun asıl konudan sapıyosun yaşın küçük seninle tartışmaya girmiycem tahrik diyosun tahriğin alasını yapıyosun işine gelmeyince konu kilit diyosun admin olmak bu değil

Fenerbahçe beşiktaş galatasaray olmadan trabzon olmaz

Bunu idrak etmen lazım senin önce

Yaşımı biliyormusunda tahmin yürütüyorsun

Tartışmanızı sohbet yerinde yapsanızda Trabzonspor un galibiyeti konuşulsa.

şuandada farklı konuya saptın o senin görüşün bu tartışacak değilim seninle benim kızdığım noktaya gel sen arkadaşım ayrıca yaşının küçük olduğunu kurduğun cümlelerden yaptığın hareketten anlamamak zor değil

şuandada farklı konuya saptın o senin görüşün bu tartışacak değilim seninle benim kızdığım noktaya gel sen arkadaşım ayrıca yaşının küçük olduğunu kurduğun cümlelerden yaptığın hareketten anlamamak zor değil

Ben senin az önceki mantığına bakarak yaşını tahmin etmeye kalkarsam daha dünyada olmamış olursun xD

herkes trabzonsporlu konu başlıklı konuyu kilitlemenden dolayı biraz atıştık yoksa ben bir şeyi uygun görmedim neyse hatalı ben olayım eywallh bişey demiyorum

Neden şu Trabzonspor konularında sürekli tartışma olur anlamam.

Tebrik ederimmm
Şampiyonluk bekle bizi :pp

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri