Garip Huylarım ♥

---> Garip Huylarım ♥

Seni birazcık tanıyabildiysem bu itiraf beni şaşırtmadı iyisin iyisin :11:

---> Garip Huylarım ♥

Güzel bir itiraf olmuş..Pozitif olabilmenin neresi kötü..Allah neşeni hep böyle kılsın..:)

---> Garip Huylarım ♥

Müziklerin arasında geberip gideceksin hadi inşAllah Milih bekliyoruz xD

xD

Helvamı yiyeceksin dimi Çakaal xD Sana miras olarak 5 kg kına bırakırım artık :p

Sen Bu Gidişle Fazla Yaşamazsın:D

ahaha Abim gibi konuşma xD

Güzel bir itiraf olmuş..Pozitif olabilmenin neresi kötü..Allah neşeni hep böyle kılsın..:)

Amin inşAllah :) O kkadar sıkıntıma rağmen böyle olmak beni şaşırtıyor. Ya diyorum kafayı yedim xD Ya da var bunda bi iş xD

Seni birazcık tanıyabildiysem bu itiraf beni şaşırtmadı iyisin iyisin :11:

:11:

O kadar alkolü alınca duramıyor tabi insan xD

Yok be kardeşim Kayseri'ye geleli alamaz oldum. Babamla zaten pek iyi değildir aramız az yemiyor yani xD

Özellikle şu aralar hiç gereği olmadığı halde her cümleye kusura bakma diyerek başlıyorum farkında olmadan :D

birinin beni görmediği anda üzerine hoplamaksa en çok zevk aldığım şey :D

xD Herkes farklı tabi xD

En güzeliii :D

Bizim evin hemen altında market var yani bakkal :D :D sepet salarız genelde bişey istemek için . Pasta yapcaktım yumurta alym dedim aldım elime ablam şu meşhuuur apaçi müziğini çaldı kovayı da direk bıraktım aşağı bi amcanın kafasına gümlycekti az kalsın hahahaha :D

xD

---> Garip Huylarım ♥

Yok be ne apaçisi xD Hızlı parçaların dışında telefonumda genelde mozart falan vardır Klasik müzikler dinlemeyi de severim. Tamam bunu da itiraf ediyim geceleri dinliyorum uykum gelsin diye xD

---> Garip Huylarım ♥

Korktum Bi An Apaçisin Diye:D Klasik Müzikte Güzel Uyku Getirir Bea..

---> Garip Huylarım ♥

:D :D hahaha :D Bende bir gün böyle bir olay yaşamıştım 3 gün sokağa çıkmadım utancımdan

---> Garip Huylarım ♥

Bende yüzsüzüm ama daha yeni taşınmıştım şimdiden beni deli sanmalarını istemezdim ama zaten taşınalı 3 yıl olmasına rağmen hala mahallede bir arkadaşım yok :D Hiç biri beniim kafadan değil :D :D hahaha

---> Garip Huylarım ♥

tam anlamıyla ouw yea ! demek istiyorum :D

her teneffüs arasında ali dayı, dar geldi sana ankara ve çeşitli hareketli müzikler olmak üzere açıp sınıfın ortasında oynayan biriyim ben de :) yaptıklarını garipsemedim bu nedenle :D

neşeli ve oynak olmak iyidir! :D

bence ömrü uzatan şey neşedir :D

---> Garip Huylarım ♥

Güzel Oynuomusun Bari :D

Sana Bakanlar Way Be Ne Güzel Oynuomu Dio Yoksa Delimi Bu Diyorlar :p

Allah Neseni Bozmasin

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri