GaLLeoN

---> Ardbsrn

Öncelikle belirtmek isterim.Bu konuya yorum yazma yetkim var mı yok mu bilmiyorum.Bu bölümde başka üyelerin mesaj yazdığını gördüm.Bu yüzden sorun olmayacağını düşünüyorum.Ancak Mr.Monk konu tartışılsın diye bir ifade belirttiğinden ben de düşüncelerimi belirtmek istedim.Yasak ise silinmesini rica ediyorum.

Konu ile yakından alakam yok.Ancak dedim ya düşüncelerimi belirtmeden duramadım.

Mr.Monk -ki siz benden yaşça oldukça büyüksünüz- pardon ama siz insanlara " belli bir iq seviyesi tutturamamış, asosyal, okuduğunu anlamayan, ezik"
diyerek mi "çifte standart uygulamayan dürüst riyakarlıktan uzak ve sadece forumun düzenini sağlayan admin ve modlar" istiyorsunuz ?

İstediğiniz ile yaptığınız şey aynı doğrultu da mı ? Polemik yaratmak değil amacım ancak insanlara "çoluk çocuk" diyerek rencide edecek sözler edip mi forum kurallarının uygulanmasını istiyorsunuz ?

Rica ediyorum başkalarını yargılarken önce kendi üslûbunuza , tarzınıza dikkat edin.Tamam bahsettiğiniz konuda haklı olabilirsiniz ancak bu sizin insanlara hakaret etminizi mi gerektiriyor ?

Haksızlığa ben de karşıyım.Zaten bu yüzden yazmadan duramadım.Belki haklı olabilirsiniz.Ancak ne olursa olsun sizin bu üslûbu kullanmanızı gerektiriyor mu ? Aksine bu üslûbu kullanmanız -haklıysanız bile- size haksız duruma düşürmez mi ?

Son olarak DüşlerForum'un yaş ortalaması kaç ki siz kaç yaşında yöneticiler bekliyorsunuz ? Eğer zeka-yaş doğru orantısına inanıyorsanız -bu konuda- ne kadar farklı kulvarlarda olduğumuzu anladığımı belirtmek isterim.

Birçok konuda gerçekten mantıklı bulduğum yorumlar yapıyorsunuz.Ve sizi takdir de ediyorum.Ancak bu konuda böyle bir yorum yapmanız beni hayal kırıklığına uğrattı.

Bu arada bu yorumum sadece bu konu ile alakalıdır.Yani size karşı bir kasti bir şey değil.Aksine dediğim gibi yorumlarınızı takdir ettiğim konular da oluyor.Yalnızca üslûbunuzu -bu konu için- beğenmedim ve görüşlerimi belirtmek istedim.

Yanlış birşey söylemişsem veya birini veya birilerini incitecek bir söz yazdıysam şimdiden özür dilerim...

Sen Çok Farklı Birisin Arda .
Çok Dikkatimi çekiyor yorumların vs .
Konu ile alakalı değil ama Çok Olgun görüşlere sahip olan birisin kardeşim .

---> Ardbsrn

Kardeşim ben Welat ya da Serhat hangisini kullanacağın senin takdirine kalmış ;)

gerçekten çok sevdiğim bir kardeşimsin. bana benim senin yaşındaki halimi hatırlatıyorsun.. bunun için teşekkür ederim ;)

umarım hep böyle öğrenmeye meraklı bir kardeşim olarak kalırsın.

son söz;
seni çok takdir ediyorum.

---> Ardbsrn

Sen Çok Farklı Birisin Arda .
Çok Dikkatimi çekiyor yorumların vs .
Konu ile alakalı değil ama Çok Olgun görüşlere sahip olan birisin kardeşim .

Teşekkür ederim abi. = ]

Kardeşim ben Welat ya da Serhat hangisini kullanacağın senin takdirine kalmış ;)

gerçekten çok sevdiğim bir kardeşimsin. bana benim senin yaşındaki halimi hatırlatıyorsun.. bunun için teşekkür ederim ;)

umarım hep böyle öğrenmeye meraklı bir kardeşim olarak kalırsın.

son söz;
seni çok takdir ediyorum.

Genelde Welat diyorlar.Bende Welat abi demeyi tercih ederim.Yorumunuz , düşünceniz için teşekkürler.

Son düzenleme:
---> GaLLeoN

Evet arkadaşlar ! Biraz ara vermek zorunda kaldım malumunuz okullar açıldı şöyle bir toparlayayım kendimi dedim ve biraz ara verdim ama tabi ki de forumu bırakmadım.

Nickimi değiştirdim diğeri biraz sönük kalıyordu hem karışık kuruşuktu.Bu biraz daha anlaşılabilir ve sade gibi.Her neyse tekrar buradayım ve paylaşıma devam elbette...

Önümüzdeki 2 hafta içinde 1000 e ulaşmayı amaçlıyorum ama hadi bakalım
:rolleyes::R

---> GaLLeoN

Evet arkadaşlar ! Biraz ara vermek zorunda kaldım malumunuz okullar açıldı şöyle bir toparlayayım kendimi dedim ve biraz ara verdim ama tabi ki de forumu bırakmadım.

Nickimi değiştirdim diğeri biraz sönük kalıyordu hem karışık kuruşuktu.Bu biraz daha anlaşılabilir ve sade gibi.Her neyse tekrar buradayım ve paylaşıma devam elbette...

Önümüzdeki 2 hafta içinde 1000 e ulaşmayı amaçlıyorum ama hadi bakalım
:rolleyes::R

Evet her ne kadar yukarıdakini yapamasam da artık bundan daha da fazlasını yapacağıma inanıyorum

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri