Galatasaray 3 - Gaziantepspor 1

-Ediz1912-

Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK!
Webmaster
Galatasaray 3 - Gaziantepspor 1
B_2315_b.jpg

spacer.gif







Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 9. haftasında Ali Sami Yen'de ağırladığı Gaziantepspor'u 3-1 mağlup etti. Galatasaray'ı galibiyete taşıyan golleri 9. dakikada Harry Kewell, 10. dakikada Cassio Lincoln ve 82. dakikada Arda Turan kaydetti. Gaziantepspor'un tek golü ise 39. dakikada penaltı atışından Tabata'dan geldi.
Galatasaray Futbol Takımı, UEFA Kupası'nda oynayacağı Benfica karşılaşması hazırlıklarına yarın (3 Kasım Pazartesi) sabah saat 10:30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına ve taraftara açık yapacağı antrenmanla başlayacak.
Stadyum: Ali Sami Yen
Tarih: 2 Kasım 2008 Pazar / Saat: 19:00
Hakemler: Halis Özkahya, Muhittin Gürses, Nihat Mızrak, Hüseyin Sabancı
Hava Durumu: Maç günü İstanbul’da parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Tahmini en yüksek sıcaklık 21, en düşük ise 13 C derece olacak.
Canlı Yayın
TV:
Lig TV
Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Servet, Emre Aşık, Hakan, Arda, Kewell, Meira, Ayhan, Lincoln, Baros
Yedekler: Aykut, Serkan, Ferdi, Murat, Volkan, Mehmet Güven
Gaziantepspor: Tolgahan, Bekir, Deumi, Erkan, Ivan, Hakan Bayraktar, Zurita, Tabata, Erman, Mehmet, Eduardo
Yedekler: Mahmut, Metin, İsmail, Olcan, Ferdi, Mustafa
Karşılaşma öncesi, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın misafiri olarak Ali Sami Yen'e gelen Olimpiyat madalyalı Milli Atletimiz Elvan Abeylegesse, üzerinde isminin yazılı olduğu Galatasaray formasıyla tribünleri selamladı.
Dakika 1: Karşılaşmaya Gaziantepspor başladı.
Dakika 3: Karşılaşmada ilk 3 dakika orta sahada karşılıklı yapılan pas hatalarıyla geçti. İlk tehlikemizi Hakan Balta'nın soldan bindirmesi ve penaltı noktasına doğru ortasını yapmasıyla oluştu. Ancak Ivan topu kafa vuruşuyla uzaklaştırdı.
Dakika 9: Goooollllllll, gooolllll, Keweelllllllllllllll..... Harry Kewell attı. Arda'nın rakip ceza sahası penaltı noktasına indirdiği pasını Kewell şık bir plaseyle gole çevirdi. Kewell'ın golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçtik.
Dakika 10: Gooooooooooooooollllllll....Lincoln attttııııııııııı. İki dakikada bulduğumuz 2 golle 2-0'lık üstünlük sağladık. Soldan başlayan atağımızda ön direkte topla buluşan Baros, vuruş açısını bulduktan sonra kaleyi düşündü ve şutunu çekti. Kaleciden dönen topu ceza sahası içinde Lincoln tamamladı ve golü yaptı. Durum karşılaşmada şimdi 2-0 oldu.
Dakika 17: Kontratağa Lincoln'le çıktık. Lincoln ve Arda paslaşmasıyla Lincoln rakip ceza sahasında topla buluştu. Topuk pasıyla da penaltı noktasındaki Baros'u topla buluşturmak istedi ancak defans araya girdi ve topu uzaklaştırdı.
Dakika 20: Galatasaray adına çok önemli bir gol pozisyonu kaçtı. Lincoln çalımlarla rakip ceza sahasına girdi ve pasını Kewell'a aktardı. Kewell'ın vuruşunda top defans oyuncuları ve kalecinin bakıları arasında kale direğini yalayarak dışarı çıktı.
Dakika 27: Sol kanattan gelen Ivan ceza sahamıza girmeden penaltı noktasına doğru ortasını yaptı. Eduardo'dan önce davranan Hakan Balta kafa vuruşuyla topu uzaklaştırdı.
Dakika 29: Kewell'ın pasında rakip kaleyi cepheden gören bir pozisyonda ve ceza yayı üzerinde topla buluşan Arda bekletmeden mükemmel bir plase vuruş çıkardı. Kaleye giden topu aynı güzellikte bir hareketle kaleci Tolgahan kornere çelmeyi başardı.
Dakika 33: Bekir'in sağ kanattan ortasına Eduardo kafa vuruşunu yaptı ve top filelerimize gitti ancak yan hakemin bayrağı daha önce havadaydı. Pozisyon ofsayt.
Dakika 37: Lincoln'le sol kanattan kullandığımız korner atışına Arda kafayı vurdu ancak top az farkla dışarı çıktı.
Dakika 39: Ceza sahamıza Ivan'ın kaldırdığı topa arka direkte Mehmet Yozgatlı kafa vuruşu yaptı. Top Arda'ya çarptı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Gaziantepspor adına kullanan Tabata vuruşu gole çevirdi. Karşılaşmada durum Galatasaray 2 -1 Gaziantepspor
Dakika 43: Kewell'ın güzel pasında sağ kanattan ileri çıkan Sabri topla buluştu. Yerden içeri kestiği ortasında top bomboş durumda bulunan Lincoln'e gelmeden önce Hakan Bayraktar araya girerek topu uzaklaştırdı.
Dakika 45: Karşılaşmada ilk yarı 2-1 Galatasaray üstünlüğü ile sona erdi.
Dakika 46: Karşılaşmada ikinci yarıya Galatasaray başladı. İki takımda ilk yarıdaki kadrolarıyla sahadalar.
Dakika 48: Arda sol kanattan topla hareketlendi. Araya girmeye çalışan defans oyuncuları topu kornere attılar. Lincoln'ün kullandığı korner atışında penaltı noktası üzerinde topa Servet kafa vuruşunu yaptı. Arda araya girmeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Top auta çıktı. Arda pozisyon sonrası hakeme penaltı itirazında bulundu.
Dakika 53: Lincoln bu kez sağ kanattan kazanılan korner atışını kullandı. Kewell'ın ön direkte yaptığı kafa vuruşu az farkla üstten auta çıktı.
Dakika 55: Sol kanattan topla ilerleyen Ivan pasını Erman'a aktardı. Bu oyuncunun ceza sahamıza yaptığı ortada De Sanctis topa hakim oldu.
Dakika 57: Arda sağ kanattan çalımlarla ilerledi ve pasını ceza sahası içindeki Lincoln'e aktardı. Lincoln'ün rövaşata denemesi başarısız olunca açılan top Kewell'ın önüne geldi. Ancak bu kez de defans oyuncuları araya girerek topu uzaklatırdı.
Dakika 61: Topla ilerleyen Tabata pasını sol kanattan bindiren Ivan'ın önüne bıraktı. Bu oyuncunun ortasında penaltı noktasında Eduardo kafa vuruşunu yaptı. Top kalecimiz De Sanctis'de kaldı.
Dakika 62: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Kewell oyundan çıkarken yerine Volkan oyuna dahil oluyor.
Dakika 68: Sağ kanattan bindiren Erkan'ın ortasında ne rakip Gaziantepspor hücumcuları ne de Galatasaray defans oyuncuları topa dokunamayınca top sol kanada açıldı. Koşarak topa yetişen Sabri topu uzaklaştırdı.
Dakika 71: Orta sahada kapılan topla ilerleyen Arda arapasını Baros'a aktardı ancak Baros'un vuruşu zayıf kaldı ve top kaleci Tolgahan'da.
Dakika 72: Oyuncu değişiklikleri var her iki takımda da. Galatasaray'da Milan Baros oyundan çıkıyor Ümit Karan oyuna giriyor. Gaziantepspor'da ise Eduardo oyundan çıkıyor oyuna Ahmet giriyor.
Dakika 75: Gaziantepspor'da oyuncu değişikliği. Erman Özgür oyundan çıkarken Olcan oyuna giriyor.
Dakika 80: Ümit Karan orta sahadan topla ilerledi ve pasını sol kanattan ceza sahasına yaklaşan Hakan'ın önüne bıraktı. Defans araya girdi ve topu Gaziantepspor kalecisi aldı. Oyuncularımızın geri pas itirazı var ancak hakem aynı fikirde değil.
Dakika 82: Gooooollllll...gollllll...Arda attı. Galatasaray farkı tekrar ikiye çıkardı. Rakip defansın arasına sarkan ve bir anda topa hakim olan Arda vuruşunu da isabetli yapınca gol geldi. Karşılaşmada şu anda durum Galatasaray 3 - 1 Gaziantepspor.
Dakika 84: Galatasaray'da oyuncu değişikliği. Arda oyundan çıkıyor yerine Mehmet Güven oyuna giriyor.
Dakika 86: Zurita'nın orta sahadan defansımızın arkasına attığı topa Olcan kafa vuruşunu yaptı. Top yandan auta çıktı.
Dakika 88: Orta sahada topa hakim olan Ayhan pasını Mehmet Güven'in önüne bıraktı. Mehmet uzaktan bir şutla şansını denedi. Ancak top az farkla auta çıktı.
Dakika 89: Ahmet sağ taraftan topla ceza sahamız içine girdi. De Sanctis kalesini terk etti ve pozisyona müdahale etti. Top kalecimiz De Sanctis'de kaldı ancak iki oyuncu çarpıştığı için kalecimiz De Sanctis kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
Dakika 90: Karşılaşmada 4 dakikalık uzatma var.
Dakika 92: Ceza sahamız içinde sol tarafta topla buluşan Tabata penaltı noktasına yerden ve sert bir orta gönderdi. Bekir topa dokundu top az farkla auta çıktı.
Karşılaşmada orta hakem son düdüğü çalıyor ve Galatasaray, Ali Sami Yen Stadında ağırladığı Gaziantepspor'u 3-1 mağlup ediyor.
 
antebe ilacı kendi recetesınden verdık :D
macdan sonra gorurum senı dıyenler
sizleri gormek ısterım :D
 
sıram mı kac
kafana yorma bosu bosuna sıram 1
ve hep 1 kalacak
sızın gıttıgınız gıdebılzecegınız nereye kadar acaba
siz haticeye baka durun
netice bizim olacak :D
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri
Üst