7 Aralıkta 7 olabilirdi dahada bulamaz gs böyle bir fırsatı.xD
Şimdi baskan yok taraftar yok 50 bin bilmem kaç kısının onune cıkıyosun moral sıfır tabı kaybedersın..
Arkadaşı Ayıltınfenerbahçeli neden üzülsün, 11 senedir kazanıyor, bir kerede cimbomun kazanmasında normaldır, zaten galatasaray kendi evinde kazanamasaydı ayıplardım neyse fenerbahçe kendi evinde bunu telafi eder, moraller bozuk şu şike mike olayları yüzünden böyle bir kötü günde kazanmanız normaldır, cimboma böyle şike mike olayları ile üzerinize gelinmiyor, en çokta sizin işinize gliyor ve böyle bir fırsatı değerlendiriyorsunuz
Maçtan Önce Şike Operasyonu Yokmuydu Ki
Moraller Bozuk Değildi Sanırım.
Ortada Fink Atıyordu Herkes.
Bu Zamana Kadar Morali Bozuk Değilmiydi Bu Takımın
7 Aralık Tarihine Kadar Liderdi.
Yada Bu Maça Kadar Hırs Yaptılar Bu Maçta Mı Bıraktılar.
Hak Edilmiş Bir Galibiyeti Kimse Başka Yönlere Çekemez.
İyi Oynayan Kazandı Bu Gün Gibi Ortada.
İddianameden Çok Aykut Kocaman Etkiledi.Ben zaten bu mağlubiyetin şikeye bağlanmaması gerektiğini söylüyorum. En azından bundan etkilenmemek gerek bu zamana kadar pozitife çevirdiğimiz durumu derbiye de yansıtmalıydık. Ama başka bir Fenerbahçeli de tam tersini düşünebilir. Şunuda unutma 3 temmuz ver derbi günü oynanmadan ki iddianame arasında fark var. Etkilemiş olabilir
One ya xD ne şampiyonu
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.