gidişat güzel cunku yenı uye oldum :)
sEmih Kayıtlı Üye 24 Ağu 2008 #24 OzKaN' Alıntı: dıesel basındayken sakatt Genişletmek için tıkla ... hadi ordan :160: sen askere gidince biraktiginin 2 kati yapmazsam banada amele semih demesinler :160:hahaha
OzKaN' Alıntı: dıesel basındayken sakatt Genişletmek için tıkla ... hadi ordan :160: sen askere gidince biraktiginin 2 kati yapmazsam banada amele semih demesinler :160:hahaha
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 22 Ocak 2009 #34 Ben oyLe heryere uye oLan biri deqiLim yani baktıqım yerde fazLa takıLmam çıkardım misafir oLarak...ama burda kaLdım bu bir itiraftır... BaşarıLı devamını diLiyorum..
Ben oyLe heryere uye oLan biri deqiLim yani baktıqım yerde fazLa takıLmam çıkardım misafir oLarak...ama burda kaLdım bu bir itiraftır... BaşarıLı devamını diLiyorum..
earthqeke Kayıtlı Üye 12 Haz 2009 #35 ---> Forumumuzun Gidişatını Nasıl Buluyorsunuz ? gidişat süper.......
endLesS Webmaster 12 Haz 2009 #36 ---> Forumumuzun Gidişatını Nasıl Buluyorsunuz ? super ama daha guzelı olacaktır ınanıyorum
_ElifNur_ Bayan Üye 19 Eyl 2009 #38 ---> Forumumuzun Gidişatını Nasıl Buluyorsunuz ? gidişat mükemmel inşallah bozulmaz...
tatliş Bayan Üye 21 Kas 2009 #40 ---> Forumumuzun Gidişatını Nasıl Buluyorsunuz ? gidişat mükemmel bence kaliteli herşey