---> Forumdan cikmadan once soyledigin son sozun ne???.... E çıkayım artık derim :D
M Moreas Bayan Üye 19 Nis 2014 #41 ---> Forumdan cikmadan once soyledigin son sozun ne???.... E çıkayım artık derim
Silencio Kayıtlı Üye 2 May 2014 #42 ---> Forumdan cikmadan once soyledigin son sozun ne???.... Uykum geldi
M Moreas Bayan Üye 9 May 2014 #43 ---> Forumdan cikmadan once soyledigin son sozun ne???.... by by herkese
Derin42 Bayan Üye 16 May 2014 #44 ---> Forumdan cikmadan once soyledigin son sozun ne???.... kendinize iyi bakin ..
Silencio Kayıtlı Üye 1 Haz 2014 #45 ---> Forumdan cikmadan once soyledigin son sozun ne???.... Yeter artık bu kadar
LiyA £ ~ ღ ~ Ö Bayan Üye 23 Kas 2016 #46 Cevap: ---> Forumdan cikmadan once soyledigin son sozun ne???.... Siz giderken ben dönüyordum diye bayatlamış bi söz vardı. Tam da yeri sanırım Unutmayın ava giden avlanır. Şimdilik hoşçakal Düşler Forum
Cevap: ---> Forumdan cikmadan once soyledigin son sozun ne???.... Siz giderken ben dönüyordum diye bayatlamış bi söz vardı. Tam da yeri sanırım Unutmayın ava giden avlanır. Şimdilik hoşçakal Düşler Forum
-Ediz1912- Türkiye'nin üç büyükleri; Mustafa,Kemal,ATATÜRK! Webmaster 9 Ocak 2019 #49 Bir gül kadar güzel olacaksın ama dikeni kadar zalim olmayacaksın... "Öyle bir söz söyleyeceksin ki; ya yaşatacaksın, ya öldüreceksin ama asla yaralı bırakmayacaksın..."
Bir gül kadar güzel olacaksın ama dikeni kadar zalim olmayacaksın... "Öyle bir söz söyleyeceksin ki; ya yaşatacaksın, ya öldüreceksin ama asla yaralı bırakmayacaksın..."