---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? tekliflere acigm :D
NewCS Kayıtlı Üye 20 Tem 2011 #22 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? Sohbet ( Alıntı ile cevap ) Etmeyim. Gereksiz Postlar Silinmiştir.
---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? Sohbet ( Alıntı ile cevap ) Etmeyim. Gereksiz Postlar Silinmiştir.
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 20 Tem 2011 #24 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? Neden olmasın
Berkfer Kayıtlı Üye 31 May 2012 #27 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? O kisiyi goremedikden sonra cikmanin anlami nedir ? Gormedigin kisiyide sevemiyecegin icin Hayir.
---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? O kisiyi goremedikden sonra cikmanin anlami nedir ? Gormedigin kisiyide sevemiyecegin icin Hayir.
Valetta Bayan Üye 1 Tem 2012 #30 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? Hayır o hatayı bir daha yapmam
S Stinko Kayıtlı Üye 2 Tem 2012 #32 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? hayırrr sanalaaa karsıyımmm
Elsa Bayan Üye 3 Tem 2012 #33 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? Tabi ki hayır. Uzaktan uzağa, web cam'de msnde forumda aşk mı yaşanır. Ben her dakika yanımda isterim şahsen
---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? Tabi ki hayır. Uzaktan uzağa, web cam'de msnde forumda aşk mı yaşanır. Ben her dakika yanımda isterim şahsen
G gizliozne Bayan Üye 3 Tem 2012 #34 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? hayır , büyük konuşmak istemem ama asla
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 3 Tem 2012 #35 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? bilmiyorum :s
Director23 Banned 3 Tem 2012 #37 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? Aşkın en güzeli uzaktan sevmektir . Neden olmasın .
parasite Kayıtlı Üye 3 Tem 2012 #38 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? kafalar uyuşuyorsa neden olmasın ...
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Tem 2012 #39 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? BiLmiyorum aslında hıc ıstemedıgım bısı ama buyuk konusmıcam
duyguMuhtar Bayan Üye 4 Tem 2012 #40 ---> Forumdan Biriyle Çıkar Mısınız ? uzaktan sevgilere inanmıyorum .. o yuzden hyr