Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım..

10 yıllık dostluğun, arkadaşlığın, kardeşliğin, yoldaşlığın için minnettarım. İyi ki :423423:

---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım..

Çok kırdın, çok üzdün beni ,senden hiç beklemezdim böyle bir davranış ama canın sağ olsun.

Özür dilerim.

Muhtemelen bunu bir şekilde okursun "Bana mı acaba?" diye düşünürsün belki ya da aklına bile gelmez sana olduğu... Belki önemsemedin hala da önemsemiyorsun bu durumu ama ben arkadaşlığını kaybetmenin pişmanlığını yaşadım hep. Çünkü sen benim için öğretmen gibiydin. Senden çok şey öğrendim. İyi ki de öğrendim.
Sadece... geçmişte iyi bir arkadaş olamadığım ve arkadaşlığını kaybettiğim için özür dilerim. Buna bir insanın vesile olması benim ayıbımdı.
Binlerce kez özür dilerim. Eskisi gibi olamayız, olmaya gerek de yok zaten. Sadece pişman olduğumu bilmeni istiyorum.

Bana kattığın her şey için sonsuz teşekkürler.

Not: Önerdiğin filmler hala favori filmlerim.

Her şey oldu , her şey bitti , hiç bir şeyi kafana takma , uzun zaman oldu.... En azından hayattasın , en azından hayattayız be abi...

"Hepsi geçmişte kaldı" canin sagolsun desem de hep icimde bunun savaşını veriyorum . Kimseyi kırmak istemediğim için, foruma da uzun bir süredir girmediği için özelden yazmak yerine buraya yazıyorum . Soğuk davranmam , terslemem hep bundandır. Zaten ona yardım etmek istesem de artık imkansız, konuşmalarımız hep aynı yerde takılıp kalıyor. Kısır döngü

Tersliyorum , soğuk yapıyorum. Ama böyle olması gerekiyor.

Artık şu uyku düzenine bir çeki düzen mi versen acaba????
Şu an seninle lol oynamamız gerekiyordu xD

Kinci biri değilim ama eskiden bana yaptıklarını unutcak kadarda nefretim sana soğumadı. Ve yüzsüz gibi mesaj atma cesaretin hala var.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri