birlikte özgür can coban dinlerdik
diE Banned 5 Nis 2017 #862 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sen çok ince kibar ve zarif birisin. RABBİM gönlüne göre versin.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Sen çok ince kibar ve zarif birisin. RABBİM gönlüne göre versin.
Queen2 N.❤ Prenses 13 Nis 2017 #863 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Tehlikeli sularda gezme kızım xD
-HHDRMS- - Hasan Hasret - Kayıtlı Üye 15 Nis 2017 #864 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Amin kankaların bir tanesi
Queen2 N.❤ Prenses 16 Nis 2017 #865 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ne kadar itici bir kızsın sen ya xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ne kadar itici bir kızsın sen ya xD
Queen2 N.❤ Prenses 1 May 2017 #868 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Şansını zorlama.
Queen2 N.❤ Prenses 1 Haz 2017 #870 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kapalılığımın bana yakıştığını başkasına degilde bana söylesen daha iyi olmaz mi cinim?
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kapalılığımın bana yakıştığını başkasına degilde bana söylesen daha iyi olmaz mi cinim?
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 1 Haz 2017 #871 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Aslında beni takıp ettiğini düşünüyorum.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Aslında beni takıp ettiğini düşünüyorum.
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 1 Haz 2017 #873 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Belkide hayat onun karşısına hep üzüleceği insanlar cıkarttı biliyorum o ama herşeyi hak ediyor.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Belkide hayat onun karşısına hep üzüleceği insanlar cıkarttı biliyorum o ama herşeyi hak ediyor.
1HAYATIMBİLEYOK ~ Y O R G U N ~ Kayıtlı Üye 3 Haz 2017 #875 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Biliyorum kimse beni anlamıyor anlamalarınıda istemiyorum zaten ama saygı duyacaksınız :/
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Biliyorum kimse beni anlamıyor anlamalarınıda istemiyorum zaten ama saygı duyacaksınız :/