Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.
nasıl arttı, nasıl fazlalaştı bu el şeyi ile gerdeğe girenlerin sayısı son günlerde.. kendine ait olmayan başarılar ile övünüyorsun içinde bulunduğun düzleme göre değil gözlerinin düştüğü düzleme göre yaşıyorsun.. hadi ben mezun olunca bir saygım olacak... ya sen? vasıfsız eksikliklerini kendine bakarak değil, başkalarına bakarak belirlediğin için sen |mutlak| bir değerin peşinde değilsin... bunlarla yaşamaya alışmışsın ">" ve "<" kendin bir baltaya sap olamamışsın hadsizce gelmiş benimle sidik yarıştırıyorsun her şey üniversite kazanmayla bitmiyor. hiçbir şey bitmiyor. uyduruk bir seçme sınavına göre insanları övünebilecek duruma sokan bir sistem var. o okul sana mütevazi olmayı öğretememiş bir kere gösteriş budalası olmuşsun bunu kompleks yapan senmişsin ki böyle bir şeyi dile getirdin.. hey ben senin başarı kriterlerini seveyim... aslolan insanlık diyorum ama insanlar da ezilmeyi seviyor herhalde... aslında sana itibar etmemek gerekir şu saatten sonra. bugün var yarın yoksun gülüp geçmek lazım
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.
Hem madden hem manen dedim dikkatini cekerim bir
Ikincisi hangi durumda kimi hakli veya haksiz gorduysem ona gore yorumumu yaptim bu kendimle ilgili bi ozelestiri yapmadigimi gostermez
Ucuncusu sen bu sene giriyosun ben de seneye giricem universiteye, ben de mezun olunca ogretmen olcam
Okumadigimi falan mi dusundun naptin anlamadim ki : )