Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.

uğraşmayı bırak artık , üniversiteli olucaksın hala çocukça davranıyosun , geçmişi kapamayı dene , "herkes gibi"

Gene kalbime taht kurdu olgunluguyla :)

Meslektaş olsan da arandaki ne manen, ne madden(çoruh 369-gazi436) olan seviye farkını kapatamazsın, kıyaslama derim : )

Bu kızlar da olmasa forumun çekileceği yok :D

kavgaa var dedıler geldık :D

Burdan bana birseyler yazan varmi bilmiyorum ama ben kimseye birsey yazamiyorun AMAAAAA berkekler dalicam size simdi size ha!!!!!!!!

nee yaniii gazideee okumadık dıyee hayallerimizi satmadık ya :D istedik almadılar onlarr kaybetti ben değil :D:D

nasıl arttı, nasıl fazlalaştı bu el şeyi ile gerdeğe girenlerin sayısı son günlerde.. kendine ait olmayan başarılar ile övünüyorsun içinde bulunduğun düzleme göre değil gözlerinin düştüğü düzleme göre yaşıyorsun.. hadi ben mezun olunca bir saygım olacak... ya sen? vasıfsız :) eksikliklerini kendine bakarak değil, başkalarına bakarak belirlediğin için sen |mutlak| bir değerin peşinde değilsin... bunlarla yaşamaya alışmışsın ">" ve "<" :) kendin bir baltaya sap olamamışsın hadsizce gelmiş benimle sidik yarıştırıyorsun :D her şey üniversite kazanmayla bitmiyor. hiçbir şey bitmiyor. uyduruk bir seçme sınavına göre insanları övünebilecek duruma sokan bir sistem var. o okul sana mütevazi olmayı öğretememiş bir kere gösteriş budalası olmuşsun :) bunu kompleks yapan senmişsin ki böyle bir şeyi dile getirdin.. hey ben senin başarı kriterlerini seveyim... aslolan insanlık diyorum ama insanlar da ezilmeyi seviyor herhalde... aslında sana itibar etmemek gerekir şu saatten sonra. bugün var yarın yoksun gülüp geçmek lazım :)

Ya bu kim gelmiş pop&disco bölümüne 50 tane konu açmış , yeni mesajları geçiyorum hep onun konusu var :D

Hem madden hem manen dedim dikkatini cekerim bir
Ikincisi hangi durumda kimi hakli veya haksiz gorduysem ona gore yorumumu yaptim bu kendimle ilgili bi ozelestiri yapmadigimi gostermez
Ucuncusu sen bu sene giriyosun ben de seneye giricem universiteye, ben de mezun olunca ogretmen olcam
Okumadigimi falan mi dusundun naptin anlamadim ki : )

Vasifsizlik mevzusu icin dedim ha.

taktığın şeylere bak :D yeterki allah kamyon kazası vermesin xD

gızlar gızlar gelemmi yanağızdan öpem mi siz anazın koynunda men soğuktan ölemmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri