---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. :) Balımmm O Benim :R
REiSS Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #1,861 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Balımmm O Benim :R
A Adelia Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,862 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Birilerinden uyuzluk bulasmıs beybime xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Birilerinden uyuzluk bulasmıs beybime xD
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #1,863 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Ben Çıkarken onun Gelmesi Şaka gibi.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Ben Çıkarken onun Gelmesi Şaka gibi.
_zeynep_ Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,864 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Özledimm
' Kontes.. Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,865 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Unuttu
REiSS Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #1,866 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Neyi Unuttu ki Acaba xD
' Kontes.. Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,867 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Beni unuttu
REiSS Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #1,868 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Unutmaz Unutmaz
' Kontes.. Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,869 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bilemedimki ben şimdi bana öyle geldi heralde unutmazmış
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bilemedimki ben şimdi bana öyle geldi heralde unutmazmış
REiSS Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #1,870 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap..
incittimmi Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,871 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Her geldiğimde o gitmiş oluyo ve ben bu duruma gerçekten üzülüyorum.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Her geldiğimde o gitmiş oluyo ve ben bu duruma gerçekten üzülüyorum.
Yitirilen Banned 10 Ağu 2011 #1,872 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. nedesem ki.
endLesS Webmaster 10 Ağu 2011 #1,873 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Kendi kaderini kendi yazdı. Fakat kalemi ortalarında bittiği için pek bişey anlamadı. Mürekkebini doldurabilirdi. ' O ' kaçmakla yetindi.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Kendi kaderini kendi yazdı. Fakat kalemi ortalarında bittiği için pek bişey anlamadı. Mürekkebini doldurabilirdi. ' O ' kaçmakla yetindi.
Sevda'Lı Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,874 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bekliyorum bekliyorum bekliyorum...
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Bekliyorum bekliyorum bekliyorum...
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 10 Ağu 2011 #1,875 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Benim ne demek istediğimi yavaş yavaş anlıcak
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Benim ne demek istediğimi yavaş yavaş anlıcak
Sibel1 Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,876 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. konuşsam dert.. konuşmasam içime dert.. tıp uyguluyorum bu saatten sonraaaa..) rahat etsiin herkes
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. konuşsam dert.. konuşmasam içime dert.. tıp uyguluyorum bu saatten sonraaaa..) rahat etsiin herkes
AySe^^ Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,877 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Onda kendimi görüyorum.
Sevda'Lı Bayan Üye 10 Ağu 2011 #1,878 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Çok iyi gidiyo .
DaDLuBeaCH Banned 10 Ağu 2011 #1,879 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. ModeratorLüğü haketmiyor.
endLesS Webmaster 10 Ağu 2011 #1,880 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Saftirik