---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. :) Can o Can
C'abonBô Marjinal Maydanoz Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #1,521 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Can o Can
OlDsToNeGirL Banned 2 Ağu 2011 #1,522 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Sinir bozucu
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #1,523 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. SeviLiyor..
'hayaL Bayan Üye 2 Ağu 2011 #1,524 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. insanlara daha fazla deger vermen lazım...ayıp ediyorsun
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. insanlara daha fazla deger vermen lazım...ayıp ediyorsun
D Düş'eş Bayan Üye 2 Ağu 2011 #1,525 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Vazgeçmeyeceğimsin .
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #1,526 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Unutulmadın..Unutulmayacaksın..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Unutulmadın..Unutulmayacaksın..
waLL~é Bayan Üye 2 Ağu 2011 #1,527 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Maviiş..
BravehearTs Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #1,528 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. kime laf etsem bulamadım şimdixD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. kime laf etsem bulamadım şimdixD
Sibel1 Bayan Üye 2 Ağu 2011 #1,529 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. bence bana dediiiiiiiiiiii xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. bence bana dediiiiiiiiiiii xD
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #1,530 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Off
Mr.NavyBlue Essalâtü hayrün minen-nev Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #1,531 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. İnşallah Karşıyakalı Olcak
OlDsToNeGirL Banned 2 Ağu 2011 #1,532 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. O şimdi bir Melek :Ü
D Düş'eş Bayan Üye 2 Ağu 2011 #1,533 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Israrla inadına hiç vazgeçmeden her gecen gün daha güçlü bir aşkla bağlanıp , seviyorum ! (.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Israrla inadına hiç vazgeçmeden her gecen gün daha güçlü bir aşkla bağlanıp , seviyorum ! (.
Sibel1 Bayan Üye 2 Ağu 2011 #1,534 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. sinir oldum.
OlDsToNeGirL Banned 2 Ağu 2011 #1,535 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Off
OceannBlue Kadehler Ağlasın.. Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #1,536 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. SeviLiyorrrrrr
Sibel1 Bayan Üye 2 Ağu 2011 #1,537 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. kankaaa olcaaağğmışşş
'Gülümse :D Prenses 2 Ağu 2011 #1,538 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. onlar biliyordu biz bir bütündük. kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçalarıydık. üstümüze basmaya çalışanın ayağını kanatmak ödevimizdi’
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. onlar biliyordu biz bir bütündük. kırılmış bir bardaktan etrafa saçılmış cam parçalarıydık. üstümüze basmaya çalışanın ayağını kanatmak ödevimizdi’
CasualCan Bayan Üye 2 Ağu 2011 #1,539 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Ağlamaların bile tadı kalmadı. Aklıma gelir birden, içimi derin kanatır Can. Neyleyim sensiz bu Canı, içimde feryat figanı, neyleyim sensiz baharı, yok yoksun artık...
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. Ağlamaların bile tadı kalmadı. Aklıma gelir birden, içimi derin kanatır Can. Neyleyim sensiz bu Canı, içimde feryat figanı, neyleyim sensiz baharı, yok yoksun artık...
E Elmander Kayıtlı Üye 2 Ağu 2011 #1,540 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu kırmadan Düzgünce Yorumu Yap.. O benim birtanem :Ü