---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Aov. :Ç
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Ocak 2013 #13,001 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Aov. :Ç
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,002 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. İyi
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 1 Ocak 2013 #13,003 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kactane yüzün var senin ?
yigitbircan Banned 1 Ocak 2013 #13,004 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Allah herkesin çarşısına göre pazar boyuna görede mezar verirmiş....
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Allah herkesin çarşısına göre pazar boyuna görede mezar verirmiş....
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 1 Ocak 2013 #13,005 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Brotherim dogruuuu
K KızıLAteş Banned 1 Ocak 2013 #13,006 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Yalnız ilk defa sıkıldım Nerdesin ? düşünür, olgun, zeki bayan nerdesin
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Yalnız ilk defa sıkıldım Nerdesin ? düşünür, olgun, zeki bayan nerdesin
Lilith Daughter of the Void Admin 1 Ocak 2013 #13,007 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Güldüm.
K KızıLAteş Banned 1 Ocak 2013 #13,008 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Uyuyor hala
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,009 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Benım en özel insanım ooo
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,010 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. kusra bakma
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,011 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. yasına verdim
parasite Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,012 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. sürç-i lisan ettiysek affola ...
AliceWonder Banned 1 Ocak 2013 #13,013 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. seviliyorsuuuuuuun
G Gökbörü Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,014 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bırısı rep vermıs yanlıslıkla mı dokundu ne yaptı butona
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bırısı rep vermıs yanlıslıkla mı dokundu ne yaptı butona
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,015 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Onu seviyorum <3
3gKhNn5 Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,016 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bilemedim şimdi bir insan iki şehirli nasıl oluryorkii:865323:
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bilemedim şimdi bir insan iki şehirli nasıl oluryorkii:865323:
AliceWonder Banned 1 Ocak 2013 #13,017 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. tesadüfler hos nasil tutturmussak bu tarihleri
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. tesadüfler hos nasil tutturmussak bu tarihleri
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,018 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ben varken o yoktu o varken ben yoktum ama sonra tanıdık sevdik birbirimizi
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ben varken o yoktu o varken ben yoktum ama sonra tanıdık sevdik birbirimizi
AliceWonder Banned 1 Ocak 2013 #13,019 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. cok güldüm üstümede alindim cümleyi vede sildm
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. cok güldüm üstümede alindim cümleyi vede sildm
Thundeers Anadolu'dan Bir Ses Kayıtlı Üye 1 Ocak 2013 #13,020 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Beni silmiş :O