---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. elmam bende :D
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 3 Ara 2012 #12,441 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. elmam bende
'hayaL Bayan Üye 3 Ara 2012 #12,442 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Onlar yokkende ben seni seviyordum kücük kız ) hıhh
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Onlar yokkende ben seni seviyordum kücük kız ) hıhh
ashli Bayan Üye 3 Ara 2012 #12,443 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. O gözler kimin
yesil83 Bayan Üye 3 Ara 2012 #12,444 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. banami diyor acaba? bana ise, ALLAH ne vermisse benim
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. banami diyor acaba? bana ise, ALLAH ne vermisse benim
G Gökbörü Kayıtlı Üye 3 Ara 2012 #12,445 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. ne anlıosa artık takmamak gerekıomus aman tak hıhh
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. ne anlıosa artık takmamak gerekıomus aman tak hıhh
G gizliozne Bayan Üye 3 Ara 2012 #12,446 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Seni Seviyorum "ki" ben :R
Lilith Daughter of the Void Admin 3 Ara 2012 #12,447 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Siz benim bir cana yakın seni seviyoruma ihtiyaç duyduğumu anlayıp seviyorum dediğinizde, ben daha da üzülüyorum. :/ Ama iyiki varr, o bazıları.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Siz benim bir cana yakın seni seviyoruma ihtiyaç duyduğumu anlayıp seviyorum dediğinizde, ben daha da üzülüyorum. :/ Ama iyiki varr, o bazıları.
LaZZkopateLLa Bayan Üye 3 Ara 2012 #12,448 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Lütfen birbirimizi kaybetmeyelim...
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Lütfen birbirimizi kaybetmeyelim...
AliceWonder Banned 3 Ara 2012 #12,449 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. meger nick degistirmis bende neden girmiyor diyordum.. huysuzlugundan bilmeliydim onun olusunu aslinda
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. meger nick degistirmis bende neden girmiyor diyordum.. huysuzlugundan bilmeliydim onun olusunu aslinda
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 3 Ara 2012 #12,450 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Kim kim kim xD
Bayan Taruz Bayan Üye 3 Ara 2012 #12,451 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. ne olmuş ne olmuşş xD
Heretic. Erd Bayan Üye 4 Ara 2012 #12,452 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bak şimdi bende merak ettim
Lilith Daughter of the Void Admin 4 Ara 2012 #12,453 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Allah allah
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 4 Ara 2012 #12,454 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ben anladmm
AliceWonder Banned 4 Ara 2012 #12,455 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bak sen...gözündende birsey kacmazmis
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. bak sen...gözündende birsey kacmazmis
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 4 Ara 2012 #12,456 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Üzülüyorum .. Ama Boşuna .. Konuşmayacağım
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Üzülüyorum .. Ama Boşuna .. Konuşmayacağım
Elsa Bayan Üye 4 Ara 2012 #12,457 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Misafirlerini kovmak istiyorum xD
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 4 Ara 2012 #12,458 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. çok hoş
yesil83 Bayan Üye 4 Ara 2012 #12,459 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. vayy son gunlerde duygusalliga baglanip siirler yazan bizim minik kimi hos buldu acaba?
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. vayy son gunlerde duygusalliga baglanip siirler yazan bizim minik kimi hos buldu acaba?
_JOK3R_ Kayıtlı Üye 4 Ara 2012 #12,460 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. gözünden de bir şey kaçmıyor maşallah :3dth8:
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. gözünden de bir şey kaçmıyor maşallah :3dth8: