---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. keyif veriyorsun..
kaff Kayıtlı Üye 11 Kas 2012 #12,021 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. keyif veriyorsun..
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 11 Kas 2012 #12,022 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Canımı sıktınn.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 11 Kas 2012 #12,023 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. sıkı can ıyıdır cabuk cıkmaz
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 11 Kas 2012 #12,024 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. On yargı diyordum da değilmiş.
G Gökbörü Kayıtlı Üye 11 Kas 2012 #12,025 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. olay farklı boyut kazanmaya basladı en ıyısı kacmakk..
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. olay farklı boyut kazanmaya basladı en ıyısı kacmakk..
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 11 Kas 2012 #12,026 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Ged
yesil83 Bayan Üye 11 Kas 2012 #12,027 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. kustum konusmuyorum artik iste.
yesil83 Bayan Üye 11 Kas 2012 #12,028 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. cunki beni eskisi gibi (kadar) sevmiyor... zaten bu yaziyida gormucek cunki bakmayacak adminler kusura bakmayin pes pese oldu mesajlar.
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. cunki beni eskisi gibi (kadar) sevmiyor... zaten bu yaziyida gormucek cunki bakmayacak adminler kusura bakmayin pes pese oldu mesajlar.
leylmira Bayan Üye 12 Kas 2012 #12,029 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Aynen dediğin gibi oldu güzellik
leylmira Bayan Üye 12 Kas 2012 #12,030 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Dip not: üstteki yazımın üstteki canla alakası yok
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Dip not: üstteki yazımın üstteki canla alakası yok
eSqaL Banned 12 Kas 2012 #12,031 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Fazla ön yargıLı ..
yesil83 Bayan Üye 12 Kas 2012 #12,032 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Biliyorum canimsin senin yazdigin bana degil. Seni seviyorum canim. Benim altimda yazan
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Biliyorum canimsin senin yazdigin bana degil. Seni seviyorum canim. Benim altimda yazan
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 12 Kas 2012 #12,033 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. İnsan bu kadar mi özel yaratılır yahu melek misin hatun sen + :R
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. İnsan bu kadar mi özel yaratılır yahu melek misin hatun sen + :R
G Gökbörü Kayıtlı Üye 12 Kas 2012 #12,034 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. kanatları eksık
eSqaL Banned 12 Kas 2012 #12,035 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Arkamda kalanları düşünürsem önümdeki yolu bitiremem. Bazıları buna zalimlik diyor ama ben hayat diyorum!
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Arkamda kalanları düşünürsem önümdeki yolu bitiremem. Bazıları buna zalimlik diyor ama ben hayat diyorum!
leylmira Bayan Üye 12 Kas 2012 #12,036 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bazen seni kopyalayıp yanıma yapıştırasım geliyor
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bazen seni kopyalayıp yanıma yapıştırasım geliyor
Ömrüm ~Efekuş`um~ Bayan Üye 12 Kas 2012 #12,037 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Cokda güzel p
G Gökbörü Kayıtlı Üye 12 Kas 2012 #12,038 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. dun aksamkı lınke baktınız mı acaba xD
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. dun aksamkı lınke baktınız mı acaba xD
'hayaL Bayan Üye 12 Kas 2012 #12,039 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bende melek gibiyim ama bilmiyorlar hıhh ))
---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. Bende melek gibiyim ama bilmiyorlar hıhh ))
G Gökbörü Kayıtlı Üye 12 Kas 2012 #12,040 ---> Forumdan Biri İçin İsim Vermeden Onu Kırmadan Yorum Yapalım.. senın yerın ayrı :asigim: